zhrakskn Merhaba🌸 Doğum için hastaneye giderken gecelik şart mı, pijama takımı yeterli olur mu? Bir de bebek için emzik, biberon gibi şeyleri yanımıza almamız gerekiyor mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 🌸
ikiprens_birprenses_28 zhrakskn Pijama takımı koydum ben sezeryan olacağım olur da sütüm gelmezse mama için biberon şart. İlk dogumumda sütüm ikinci gün stresten kesilmişti .
Busranur_mnts zhrakskn bsn pijamayla rahat ettim normal doğumdu gecelik çok rahatsız bence biberon emzik de hastane istemiyor genelde mama ihtiyaç olursa hastane süt kaşığıyla veriyor
hurremintorunu zhrakskn hangisinde kendini daha rahat hissediyorsan onları koy canım ben pijama takımı koycam gecelik istemiyorum. Emzik biberon da lazım olmuyor bence zaten sütün olursa emzirisin olmazsa şırıngayla içiriyor hemşireler emziği de vermek istiyorsan eve geldikten sonra da verebilirsin
zhrakskn ikiprens_birprenses_28 bazı yakın çevrem ilk gün gecelikle daha rahat geçtiğini ve lohusa külodunu çıkartıp takarken çok pratik olduğunu söyledi o yüzden çok kararsız kaldım
kirazcicegi01 Ben dümdüz pijama almıştım 2 takım kızımdayken yıne öyle yapıcam. Kanama falan da olduğu için kirleniyor. Emzik mama biberon herşeyi aldım yanıma ve kullandımda
zhrakskn kirazcicegi01 bende 2 takım pijama takımı ve fotoğraf çekimi için ayrı bir pijama koydum yeter diye düşünüyorum
ikiprens_birprenses_28 zhrakskn almadım kullanmadım açıkçası Altan bakmaya grliyolar o zaman için falan tabiki çok iyi olur aslında memnun kalan arkadaşlarım evet benim de var gereksiz diyenler de ben sonra da kullanırım diye bı düğmeli pijama bir eşofman tarzi aldım .
zhrakskn ikiprens_birprenses_28 evet genelde hep pijama giyen gördüm ama ilk deneyimim olacağı için rahat olur muyum yoksa gecelik mi daha iyi olur diye kararsızım ne kadar sıkıntılı işler ya😂
ikiprens_birprenses_28 zhrakskn 3. Sezeryanim o telaş kaygı sıkıntı ilk gibi vallaha 9 gün sonra doğumum var hastane hazırlıkları hiç bitmiyor.
zhrakskn ikiprens_birprenses_28 ay çok yakın inşAllah sağlıkla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder rabbim ❤️ bir aksilik olmaz ise inşAllah ben de normal istiyorum o yüzden gün hafta belli değil 😂 şuan 35 ile gidiyoruz bakalım
ikiprens_birprenses_28 zhrakskn Az kaldı korku heyecan hepsi bir arada. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza alırız . Hersey gonlumuzce olsun inşallah canım
zhrakskn Busranur_mnts ben ne olur olmaz diye koyacağım hastahane vermez falan uğraşmamayım teşekkür ederim 🌸
zeyyu İlk doğumumda 5 takım pijama koymuştum. Çok kanamam oldu ve hepsini de kullandım. Kanama kontrolü çok yapmadılar o yüzden pijama yeterli oldu. Bu hafta tekrar doğuma gireceğim ebe elbise tarzı gecelik kıyafet giy sürekli kanama kontrolü yapılacak külot bez yerine normal bez al dedi. Bende bu sefer 3 tane falan pamuklu rahat önü düğmeli elbise koydum normalde günlük giydiklerimden
zhrakskn zeyyu gecelik elbise bulmak çok zor sebebi tesettürlüyüm hepsi kısa ve uzun gözükenlerde yine bilek üstü bacak gözüküyor. Bulamıyorum da ne yapacağım bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir marka vs var mı ?
zhrakskn hurremintorunu tesettürlüyüm ve hastahaneye gelen giden olacağı için sanki gecelik ile daha rahat ederim gibi geliyor ama yine pijama takımı koyacağım tabii ki
zeyyu zhrakskn Gecelik elbiseler kısa oluyor evet. Ben onlardan bir tane almıştım onu koydum ama büyük ihtimalle kullanmam. Asıl kullanacaklarım pamuklu lcw nin uzun elbiseleri var ya normal dışarda giyilen onlardan koydum. Bende tesettürlüyüm. Aynı elbiseleri hamilelikte de giydim öncesinde de vardı elimde onları giyeceğim yani ekstra doğum için almadım sizinde vardır belki yoksa arkadaşlarınızdan falan alın bir iki günlük yeni almaya gerek yok bence bir de fermuarlı geniş ferace götüreceğim
zeyyu İlk doğumumda ev ve hastane arası 1 saatti ve normal doğum bekliyorduk kontrole gittiğimizde acil sezaryen oldum o yüzden fazla fazla koyduklarım işe yaradı. Şimdi 5 dk mesafede hastane ben gene de fazladan kendime kıyafet koydum önceden kanama durumu falan belli olmuyor çünkü bazıları bir takım kıyafetle taburcu oluyor bazıları benim gibi 4-5 takım kirletiyor
zhrakskn zeyyu doğru kişiden kişiye değişiyor ben iki pijama takımı bir fotoğraf çekimi için takım ve gecelik koyacağım inşAllah yeter yetmezse de evim 10-12 dk eşim gelip alır artık