senaakck Kızlar bebeğim 3 aylık uyurken ayağımda sallıyorum başka türlü uyumuyor çünkü. Uykuya daldıktan sonra yastıkla beraber bırakıyorum. Bi zararı var mıdır omurgasına yastığı aldığım an uyanıyor uykudan napıcam şaşırdım
fikretbaciniz senaakck ben üç çocuğumuza öyle büyüttüm bi sorun yaşamadık yastık ilk doğdukları günden beri kullanıyorum
Queen_papatya senaakck bende kızımı ayakta sallayarak büyüttüm hatta beşikte uyumazdi ayağım da uyurdu şuan maşallah 6 yaşına girecek hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür
yenimacera senaakck ince elyaf yastıklarda kullandım çok şükür sorunn yaşamadım bekledikten somra yan yatırınca da yastık onu dengede tutuyordu
senaakck Queen_papatya yastığı çekmiyorum ama kafasından onunla birlikte uyuyor henüz küçük olduğu için endişe ettim omurgasına zarar gelir diye
Queen_papatya senaakck yastıgi ince ve yumusaksa çekmenize gerek yok benim kızımın yastığı ince ve elyafdi cekmiyordum hiç
Sadeceanne2 Queen_papatya senaakck yattığı yer sert ve düz zemin olsun istenirki nefes yolu tıkanmasın yada olursa yumuşak olduğu için boğulma olmasın. Diye Öneriliyor. Kullanacaksanız da viscotex markasının hava kanallı çocuk yastıkları var onları tercih edin Allah korusun. Ani bebek ölümleri nin en büyük nedeni budur yastık yorgan battaniye tarzı şeyler ağzını burnunu kapatınca nefes alamadıkları için oluyor Allah evlerden Irak etsin
gizembb_ senaakck 3 yaşında oğlum 3 aylıktan beri yastıkta sallayıp uyutuyodum yastığı da inceydii almadım hiç çok şükür şimdi yanına yatıyorum sarılıp uyuyoruz hiç sorun yaşamadım doktoruma da sormuştum reflüsü de vardı daha iyi olur demişti