rozdemirq Kızlar kese normal mo bu şekilde kalp atımı olmadı henüz 7+0 ama ben 5 haftalık olduğunu düşünüyorum
Eftelya16 rozdemirq bebek görünüyor mu bana biraz şekilsiz bir kese gibi geldi fakat cihazdan tutuş açısından da kaynaklanıyor olabilir
Eftelya16 rozdemirq 8 haftalıksa kalp atışı olması gerekiyor. 5 haftalık ise de yolksak görünür benim öyle olmuştu
rozdemirq Eftelya16 evet kese düzensiz denildi ama henüz kalp atımı da yok sonuç ne olur bilmiyorum korkuyorum da
rozdemirq Eftelya16 hayır 8 haftalık değil 27 Temmuz adet başlangıç tarihim 7 agustos iğne yaptım ovitrella ve şuan uygulamada 7 haftalık gösteriyor ve kalp atışı duyulmadı sizce henüz erken mi
Eftelya16 rozdemirq bir sonra ki kontrol ne zaman 1 hafta sonra falandır sanırım bebek görünüyor mu ?
Eftelya16 rozdemirq 7 haftalık ise erken değil bu haftalarda atım da olabilir geç olusum olabilir belki sanılandan küçüktür
rozdemirq Eftelya16 ben 7 olduğumu düşünmüyorum daha küçük olduğunu düşünüyorum benim tahminim henüz 5 haftalık çünkü 7 agutosya yemi iğne yaptım öyle hesaplarsak 5 haftalık
rozdemirq Eftelya16 adet tarihim 27 Temmuz olabilir ama ben iğneyi 7 sinde yaptım dollenme su bu derken ancak 5 haftalık var
Eftelya16 rozdemirq o halde duyulmaması normal 4 gün sonra yine karından duyulmaz ise vajinal bakılabilir sizinde içiniz rahat eder aynı şeyleri bende yaşadım her hafta doktora gittim ögrendıgımde kesem minicikti 4 haftalık öğrendim hepsi sıra ile oluşuyor
rozdemirq Eftelya16 tek inancım allaha mucizelerine inanıyorum umuyorum ki öyledir küçük oldugu için duyulmamıştır Rabbim bize bağışlasın inşallah
Eftelya16 rozdemirq Amin amin inşallah Rabbim minik atısıda duymayı nasip etsin sonrasında telaşımız bitmiyor zaten annelik böyle birşeymiş ☺️