yldzz01 tugceeea cümlemizden canımmm❤️utanmaa sakınnn renklı gosterme sansınız var mı dersen zaten gosterebılırse dırek acar sızde hemen cekersınız ekranııı
beyzagokceeex tugceeea keşke kendi olduğun şehirdeki kadın doğumdan yönlendirselerdi. Çam sakurada perinatolojiye randevu bile zor bulunuyor. Ben zar zor randevu almıştım
beyzagokceeex tugceeea inşallah sağlıklıdır. Korkma içini ferah tut. Şuan kaç haftalıksın? Ben iki kere muayene oldum mesela bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı göremediği şeyler olabiliyor doktorun
beyzagokceeex tugceeea inşallah bebiş hareketli olur da her organını görebilir doktor 😇💕 Benim cadı 3 kerede zar zor gösterdi. 2. randevumda doktor git tatlı bi şeyler ye tekrar bakıyım dedi 😂 😂 Dürttü dürttü bana mısın dedi göstermedi cadı 😂
tugceeea beyzagokceeex en son gösterdi miiiii göremeyince başka güne randevu veriyor mu :) kız çocuk nazını yapıyo yine :)
beyzagokceeex tugceeea zorla çikolata yedim de gösterdi. Baya dürttü ama doktor ahahah 😂 evet ya cadı ki ne cadııı sorma 😂😂 randevudan ziyade tatlı bi şeyler ye gel tekrar bakıcam dedi 10-15dk sonra tekrar aldı beni işte
tugceeea beyzagokceeex niye iki kere gittin ki eyvah zat zor buldum şimdi bunda da göstermezse shhshshs
beyzagokceeex tugceeea bacım ilkinde göstermedi benim cadı 😂 yani her organını göremedi pozisyondan kaynaklı. Mesela yüzünü dönmedi. Ağzını burnunu göremedi doktor 😂 ikinci gittiğimde de iki kere muayene etti 😂
beyzagokceeex tugceeea belki senin bebiş hareketlidir gösterir. Her bebekte farklı olabiliyor 😂 Benim cadı biraz inatçı 😂
beyzagokceeex tugceeea hakkında hayırlısı olsun bacım. İnşallah tek muayenede hepsini görür doktor sağlıklıdır bir sorun yoktur. Gönlünü ferah tut 😇💕
tugceeea beyzagokceeex oyyyyyyy kuzummmmm sağlıkla gelsin göz açıp kapataya kadar inşallah kucağında olur hiç acı çekmeden bacııım ❤️❤️❤️❤️