tugceeea Kızlar çam sakuradan kadın doğuma randevu aldım ordan perşnatolojiye hemen çıkabiliyor muyumm kadın doğum randevu actı diyelim aynı gün bakar mı :( şehir dışından geliyorum
rojdaa_gk tugceeea Merhaba kadın doğum size alan açacak perinatolojiye randevu alabilmeniz için sonrasında kendiniz randevu alıp gidiyorsunuz.
yldzz01 tugceeea merhaba barış bozaya yazın ıstgramdan orda perınatolojı doktoru gununuzu vs yazın sıze yardımcı olur
beyzagokceeex tugceeea keşke kendi olduğun şehirdeki kadın doğumdan yönlendirselerdi. Çam sakurada perinatolojiye randevu bile zor bulunuyor. Ben zar zor randevu almıştım
rojdaa_gk tugceeea Aynı güne randevu bulabilmeniz mümkün eğer şansınız varsa bulursunuz ama çok düşük bu çok düşük bir ihtimal. Bildiğim kadarıyla randevusuz kesinlikle bakmaz hele de perinatoloji takipli hasta olmadıkça bakmaz.
zuzu_59 tugceeea biraz geç kalmışsınız randevu bulmak için. Doktordan rica eden sevk verirse anca öyle olur yoksa biraz zor alan açılacak sonra randevu bakacaksın falan en erken 2 haftaya bulursun o da senin haftan için geç olur
smg321 tugceeea malesef aynı gün olmuyo sadece alan açıyolar sonra perinatolojiye randevu alıp gidiyorsun
tugceeea zuzu_59 peki kendi kadın doğum doktorum özel hastane de o ben kayıt açtırmadan bana yer açabilir mi
zuzu_59 tugceeea herhangi bir kadın doğum doktoru sana alan açarsa perinatolojiye randevu bulursun ama işte randevu bulmak zor en erken iki hafta sonraya alabilirsin
cuteregina tugceeea özel hastaneden kayıt açamaz Devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru yeşil alan açmalı İnsanlar iki ay öncesinden randevu alıyor bölüme çok dolu sanmıyorum bakacaklarını özelde de var perinatoloji ben 8 k ödeyip yaptırdım
tugceeea zuzu_59 zuzu_59 yaziyim kadın doğuma umarım kayıt açtırmadan ona para ile bana randevu açtırabilir :/
zuzu_59 tugceeea maddi imkanın varsa kliniği olan perinatologlar var mesela onlara gidebilirsin. Eğer bu hastaneden sonuç alamazsan diye söylüyorum
zuzu_59 tugceeea evet ama zaman olarak sınırdasın başka yerlere randevu bulman zor olur. Ben tavsiye olarak söyledim, istersen gitme tabiki senin kararın
tugceeea smg321 Manisa da ben de İstanbula geldim Manisa da yok diye manşsada ki doktoruma kayıt açılmadan bu işlemi yapabiliyorsa söyleyeyim of ya üzüldüm
smg321 tugceeea bence sen Doktoruna bi sor perinatolojiye randevu almak için belki sisteme oda giriş yapabilir. Ben tekirdağ’da yım detaylı için Edirne’ye gidicem kendim doktorumdan rica edicem önce sürekli gel git yapamam