allyslife happy44 öyle tabüi, Allahu alem. Hayırla sağlıkla huzurla büyüsün yavrun, kolaylıkla oluşsun gebeliğin de🤲🏻
limonkolonyasi allyslife kendi doktorum 6 ay dedi ben dış gebeliği tedavi sürecini eşimin memleketinde geçirmiştim yani oradayken ögrwneik bu durumu şimdi kendi evimizdeyiz şehir farklı burda ki doktorda 3 ay yeterli dedi
KuzeyArs happy44 6 haftalıkken öğrendim rahimde kese yoktu tüpte baya bir büyümüştü acil ameliyata alındım bir tüpüm alındı
allyslife limonkolonyasi 3 ay çok az mtx için, engelli doğuma sebep olduğu çok maalesef.. ben riske atamazdım asla, ki atmadım. 6 ay korundum.
allyslife sedaaselll yeni gebeliğin, eski sezaryen izine tutunup yerleşmesi canım. Sezaryen yerinin açılma ihtimali çok yüksek oluyor. Küretaj yapılıyor böyle durumda🥺
kbr_drn limonkolonyasi ben bir doz oldum her hafta değerime baktırdım eğer ki artışa tekrar geçseydi bir doz daha gerekecekti çok şükür hep düştü.3 ay ilişki önermedi altı yedi ay kadar da gebelik düşünmememi rahmin toparlanması gerektiğini söyledi geçmiş olsun size de
limonkolonyasi kbr_drn sizede çok geçmiş olsun🌸 şuan 5. Haftadayım daha 0 ı göremedim ama sonları artık baya düştü çünkü doktorların da görüşü farklı olabiliyor demek ki ,folik asit kullanmaya ne zaman başlanmalı acaba bilginiz var mı ?
kbr_drn O konuda bir bilgim yok inanın ben gebelik düşünmediğim için sonrasında kullanma ihtiyacı da duymadım