PinkDream Kızlarr selam özel hastane de bi doktor dan takipliyim. 12. Hafta da cinsiyet tahminde bulundu bacak arası göremedik ama pipi de göremedi kıza benziyor dedi sonra kesin kız gibi konuştu. Bi yandan alışveriş de yapmak istiyorum. Özel de yanılma olur mu bilmiyorum özelse olmaz gibi konuşanlar var. Böyle tahminde bulunup değişen oldu mu 16 yi bekleyim mi ne diyorsunuz
snltgc PinkDream 11. Haftada bana kıza benziyor denildi özelde. 15. Haftada erkek dedi pipi gösterdi. Sonraki kontrollerimde de hep erkek olduğunu gördüm :) 16dan önce alışverişe başlamayın. Hatta kimisinin detaylıda bile değiştiği olmuş.
1cey PinkDream bence biraz daha bekleyin, yani doktor ve cihaz iyiyse 12de biliyor aslında bende öyle olmuştu. Ama kıyafet gibi şeyleri 16-17den sonra alın 💖 onun yerine alınacak unisex renkler eşyalar var
PinkDream snltgc ters köşe yapıyorlar 😂 bi yandan Allah içimi biliyor ya erkek çok istiyorum önce sağlık tabi. 16 yi beklicem bende değişen çok oluyormuş
mirbusra snltgc 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ burda herkese katı yorum yapıp bu zamanda değişmez Dr iyiyse cihaz iyiyse falan diye Dr hemde asla yanildigini görmediğimiz Dr 12 de erkek diyorum 12+12 de kız net dedi 🤦🏻♀️ kınadığım herşeyi bu sene yaşayan ben neden erkeğe taktım değişmesini bekliyorum bilmiyorum inanmıyorum kız olduğuna ama bacak arası net açıktı
PinkDream 1cey öyle yapcam bacak arası net göremedik çünkü belki yanılma felan olur . Teşekkür ederim 🌸💕
naranta her turlu detayliyi bekleyin derim, benim doktorumun ultrason cihazi cok iyiydi bacak arasini vs net gorduk ama siskinlik ya da kordon da olabilir diye perinatologun yorumunu bekledik 22. haftada kesinlesti erkek oldugu
snltgc mirbusra cihaz kesinlikle çok önemli ama 16dan sonra ben değişeceğini sanmıyorum çünkü çocuğun her şeyi oluşmuş oluyor. O haftadan sonra da kordonla pipiyi ayırt edemeyen doktora asla güvenmem.
PinkDream mirbusra aa önce erkek dediler sonra kız mi dediler. Bana da kız gibi dedi ben de erkek istiyorum içten içe istemeden:( bakalım 16 haftayı bekliyorum
beyzagokceeex PinkDream sana tavsiyem alışveriş için biraz bekle daha çok erken. Cihazdan cihaza doktordan doktora bile değişiyor. Kemik gelişimine göre tahmin edip doğru bilen tecrübeli doktorlar da var ama işini riske atma. Ben alışverişe 20 haftadan sonra başlamıştım 😂
PinkDream beyzagokceeex bi kaç gündür dua ediyorum inşallah doktor yanilir diye ya da belli değildir felan diye. İnsan içten içe bi şey istiyor illa ki erkek çocuklarını da çok seviyorum beklicem biraz daha 🥹🫣
beyzagokceeex PinkDream rabbim gönlüne göre versin bacım 😂 ben de eşim de hep kız istiyorduk kız oldu çok şükür 😂
kley beyzagokceeex ay bana da dua edın lütfen bende sağlıklı hayırlı salıh bır kız evlat ıstıyorum bana da dua eder mısınız 🌸🌸🌸🥰