sinem5207 38+4 haftalık hamileyim .İki gündür süren halsizlik ,ishal ve mide bulantısı yaşıyorum .Yavaş yavaş regl ağrısı gibi de ağrılarım oluyor .Sizler de buna benzer belirtiler yaşıyor musunuz ?
happyela sinem5207 Bilmiyorum hurafe mi ama doğum belirtileri diyorlarmış bir yerde okumuştum bende 🙈
kalbimdekiminik sinem5207 doğumunuz çok yakın aynı şeyleri yaşadım ve doğurdum vücut kendini doğuma hazırlıyor
ErkekAnnesii_ sinem5207 evet bende ablamdan duymuştum doğum yapacağı gün mide bulantısı ishal halsizlik yaşıyorum demişti
TugceMomyy sinem5207 bende 38 haftalığım son bikaç gündür midem bulanıyor bende anlam veremiyordum bide ishal aynı şekilde bir iki gün oldu düzeldi doğum yaklaştığı içinmiş sanırım🫠
sinem5207 TugceMomyy yalnız olmadığıma sevindim çünkü acaba enfeksiyon felan mı oldum diye endişelenmiştim
ErkekAnnesii_ sinem5207 insan doğum yaklaştığını bence bir şekilde hissediyor ya bende bugün biraz halsizim iştahım kesilmiş gibi sürekli büyük abdestim geliyor gibi 38 de herkese bir şey oluyor heralde
yeliz1923 sinem5207 Bende 38+4 üm 5 gündür ishalim 2 cm açıklık var beklemedryim biraz enfeksiyon da çıktı kanda 😬
sinem5207 yeliz1923 aynıymışız sizle bende açıklık olup olmadığını bilmiyorum en son geçen Salı gittiğimde sancı da çıkmadı bu Salı tekrar gideceğim bakalım
sinem5207 yeliz1923 hayırlısıyla kolaylıkla bebişinizi almak nasip olur inşallah bende enfeksiyondan korkmuştum da yalnız değilmişim demekki
ErkekAnnesii_ sinem5207 ayrnrn öyle peki senin ne zamandır böyle halsiznlik mide bualnıtısı fln var canımmm bende korkmaya başladım yaklaştı diye 😳