zuleyha_00 mucizemmm46 ay inşallah benimki de öyle olur hamile olduktan sonra bizim duaların garipliği 😅
hurremintorunu zuzuuw canım bende jilet kullanıyprum bu ikimci hamileliğim kontrollere giderken bir gün önceden alıp öyle gidiyorum hep doğum da ilki normal olmustu zaten doktora gittikten birkaç gün sonraydı yine hemen sancı başladıktan sonra jiletle almıştım tabiki tertemiz yapamıyoruz görmediğimiz için ama emin ol o an çok temiz olmuş ya da olmamış ne doktorun umrunda ne de senin umrunda oluyor zaten hastaneye gidince o takıntı direk gidiyo gelen gidene açıyon ve acaba kılım var mıdır diye düşünmüyorsun onlar da ilk defa görmüyorlar zaten artık alışmışlar her şeye farklı gelmiyor ki çok takma buna zaten her türlü doğuma gitmeden banyo yapıyorsun o arada onu da halledersin
naranta yani onerecegim yontemde kesinlikle onunuze ayna koymaniz ve iyi gerdirmeniz gerekiyor kendinizi bicmemeniz icin… eger dikkat edebilirim kendimi kaptirmam etimi sikistirmam diyorsaniz en pratigi epilator. ama cok dikkatli olmalisiniz. toplam max 10 dkda bitiyor epilatorle
umransag _Ebrukaracan06_ ben de son zamanlar sürekli temiz tuttum canım doğumdan bir gün önce de kontrol ettim fena değildi yani iyi ki de kontrole gitmiştim çünkü erkek doktor doğummı yaptırdı dikişimi dikti şu an 15 günlük olduk bir kez muayeneye gittim onda da jilet vurup gittim onu da kendim yaptım batikonla pansuman gerekıyor özellikle büyük abdest sonrası onuda kendım yapıyorum eşime yük olmak istemiyorum özelllikle de bu durumdayken öyle gözükmek istemiyorum
1cey zuzuuw aniden doğurmuyorsun zaten sancın yada suyun başlarsa duş alırsın öyle gidersin hastaneye. Normal planladık, suyum geldi, duşa girdim hastaneye gittim, tabi sezeryan oldum ora ayrı da 😅
umransag _Ebrukaracan06_ olur canım hastanede zaten bu konular çok kafaya takılmaz doktorlar hemşireler de görmezden gelirler diye düşünüyorum benim doğum yaptıran doktor daha bekar genç bir doktordu 26 27 yaş civarı bana diyordu sen sancıını boşa harcama boşa bağırma ıkınarak bağır ben diyordum artık gücüm kalmıyor sancıyı karşılayamıyorum ondan sonra yardım ettiler zaten dikiş atarken de diyor yarın nişanım olacak bana dua et falan diyordu🥲🥲
busrabaskal zuzuuw ben ilk kızda 37-38 arasında ağdaya gittim çok rahat ettim doğumda ve sonrasında çok geç çıktı.2. Hamileliğim 38-39 arası gittim 2 ay rahat götürür beni .39+3 olduk bekliyoruz
zuzuuw TugceMomyy benimde boydan aynam var görmek açısından faydalı olabilir dediğiniz gibi teşekkür ederim
manolya__ zuzuuw jiletle aldım bide epilatör makinem var onunla sürekli aldığım için üst tarafta yoktu sadece dudak kısımlarında vardı
zuzuuw manolya__ ya epilatör etimi koparıyor sanki. Heryerimde kullanıyorum epilatörü ama bikini kısmı imkansız.🥲