annisiiy Kızlar hamile olduğunuzu etrafınızdaki insanlara söylediniz mi yoksa bir süre sakladınız mı ? Heyecanlıyım söylemek istiyorum ama bir yandan da nazara inanıyorum kötü bir şey olur diye korkuyorum ☺️
gamzeakarsu17 annisiiy kalp atışı duymadan kimseye söylenmemeli 8 haftadan sonrası sana kalmış yavaş yavaş sevdiklerinle mutluluğunu paylaşabilirsin
sumeyyeravza annisiiy sadece beta değerim yüksek çıkınca eşime,anneme ve ablama söyledim. İlk hamileliğimde de aynı şekilde yapmıştık. 16.haftadan sonra eşimin annesine söyledim.
birumut_ annisiiy sadece annem biliyor bide bugün ablama söylemek zorunda kaldım koca tarafına benek kendini belli edene kadar söylemeyeceğim valla
busra1206 Ben bugün duyurdum tam 4 aylık😃ilk çocugumda hemen testten sonra eşimin söylemesiyle duyuldu heycan vardı tabi bunda baya bekledik benim naçizane fikrim 3 ay geçsin sonra paylaşın çevrenizle
Esma006 annisiiy nazara inan derim ilk bebeğimi ilk ay dedim yani testte görür görmez birde hemen evlendiğim ay kaldım fln erkekti yayıldı şuna bak şuna fln dediler vefat etti doğdu şimdi hamileyim tekrar 5.ayımda dedim 7 aylık olduk
TEsmaaaa annisiiy öğrendiğimde 6 buçuk haftalıktı eşim ve ben arasında kaldı tabi dayanamadık bir kaç gün sonra o kendi bende kendi yakın arkadaşımıza söyledik sadece. Ailelere de 4 buçuk ay olunca söyledik. Allah kucağımıza almayı nasip etsin 🌺
123456789ben annisiiy 3+4 yeni öğrendim daha keseyi görüp ve kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum
annisiiy 123456789ben ben kararsızdım ama yorumları gördükçe haklılar en az 3 ay beklemeyi düşünüyorum eşim ben ve annelerimiz biliyor şuan