BKZ Kendileri daha 12 günlük emziriyorum güzel yiyor gazını çıkardım altını temizledim asla uykuya geçemiyor gözleri açık bakıyor on dk uyuyup ağlayarak uyanıyor yani ne olmuş olabilir ki göbek de düşmek üzere o mu yapar
BKZ elisamommy yapıyoruz da sevmedi sanırım elleri çıkarıp eldivenleri de atıyor eller kafasında uyuyor
leylalin BKZ Pek tecrübem yok ama oda sıcaklığı nasıl belki sıcaktan uyuyamıyor diye aklıma geldi yada göbek bağı ağrı yapıyor olabilir mi?
BKZ leylalin evet sıcaktı klima açtık ama göbek bağı yapmış muhtemelen akşam üzeri düştü de rahatladı
naranta BKZ kokunu ariyor olabilir ya da moro refleksinden kendini uyandiriyor olabilir askim yarim kundak yapiyor musun
tortillam_ BKZ Ağlayarak uyanırken canı yanmış gibiyse bir idrar tahlili iste nolur nolmaz. Benimki de 5 günlük dün gece hiç uyumadı sabah 6 dan 10 a kadar gık demedi uyudu. Gaz doldu sanırım meme mama verince mide hazmedemedi
BKZ tortillam_ olabilir peki dört saat yemeden uyuyunca napıyosun sarılık olur diye uyandırıyorum ben zorla
naranta BKZ oy masallah kakasindan oturudur askim o zaman.. gobusu de dusmus artik yikaninca rahat rahat uyur🥹🥹🥹
tortillam_ BKZ uyuya kalmışım bende. Tüm gece uyumadık baygın gibiydim. Yoksa alarm kuruyorm 2 saatte BİR besliyorum