merveboran Kızlar 37 haftalığım doktor alttan muayene etti afedersiniz parmağını sokar sokmaz oo çok güze çok uygun normal doğuma dedi ben kendimi hiç kasmamıştım. Vajinamın geniş olduğunu mu anlamalıyım bu söyleminden?
ARYa143 merveboran maşallah çatına, darısı bana🙈😂 Hayır tatlım pelvis kemiğin normal doğum için uygun, onu kastetmiş 👌😍
Hukukcunuz25 merveboran merveboran iki tane profesör ile konuştum ikisi de bana çatı muayenesinin gereksiz olduğunu vajinadan parmakla muayenenin gercegi yansitmadigini çatınin genişliğinin yalnica bebeğin kanal girdigi zaman anlaşılabileceğini söyledi zaten mantik olarak düşününce de durum boyle fiziki olarak da pek mumkun degil vajina da o ladar esnek bir yapi ki daracik bile olsa gerekli durumlarda yavaşça genişliyor
ARYa143 merveboran maşallah senin adına çok sevindim🌸 Ben ssvd gebesi olduğumdan, ilkinde çabuk ikna olmuşluğumun pişmanlığı var gibi üstümde 🤭😂
elfgrn Hukukcunuz25 benim doktorum da, ben yapmıyorum dedi. Bebek doğum sırasında kanala girmek için şekil alıyor zaten, 4-4.5Kg bebekler bile kolay doğabiliyor dedi. 40. Haftadayım daha hiç alttan muayeneye etmedi. Umarım sorunsuz ilerleriz.
merveboran Hukukcunuz25 benim doktorum da ufak bir soruma beni tersleri hocam dedim doğumu tetikler mi haftaya yapsak olur mu dedim kendimi de hazır hissetmiyordum direkt tersledi beni
Hukukcunuz25 merveboran su anda 38 haftalik hamileyim ve 2. çocuğum inan detayli ultrason dışında doktora gitmenin hic bir faydasini gormedim eger bi sorun yoksa sana katacağı da birşey yok dogum baslayana ladar doktorla muhatap olmamak lazim hatta dogumda bile çünkü doğumu ebeler yaptiriyor kendine ve bedenine guven kimseyle de işin olmasın şu süreçte canın ne kadar sıkılırsa bebege o kadar cok yansıyor 😁
ARYa143 merveboran inşallah canım kasmamaya çalışcam, sağolsun drum da o konuda çok rahatlattı Tek korkum dar demesi, ssvd istiyorum 🥹🫣