Hatice_11 Kızlar 20+0 haftalık hamileyim. Hala net bir şey hissetmedim ilk bebek hareketleriniz nasıldı nasıl bir his oluyor bağırsak hareketi mi bebek mi Emin olamıyorum. En net ne zaman hissettiniz 🐣🦋
sesevgi1 Hatice_11 ben net olarak gaz mı bebek mi ayrımını daha bir kaç gün önce 23 e girdikten sonra yapabildim hâlâ bile tereddütlüyüm 😅
nisadr Hatice_11 bende 19 haftadayım sizle aynı durumdayım bu arada bazen ard arda pıt pıt diye 2 3 kere hissediyorum ama dışardan belli olmuyo ve bu çok nadir oluyor bağırsak mı değil mi bende anlamış değilim
filiz_plbyk Hatice_11 ilk başlarda gaz sancısı gibi çok minik hareketler oluyo sonrasında daha belirgin tekmeler hissediyorsunuz biz 31+4 olduk artık tekmeden çok itekleme gerilme gibi hareketler hissediyorum 🥹
devalp Hatice_11 ay ben ilk organlarım oynuyor sandım unutmuşum bebek olduğunu 😅 20. Haftadaydım bende. Şimdi 28 olduk
Hatice_11 sesevgi1 forumda hep 20 haftada hissediliyor diye okumuştum acaba bende mi bir problem var diye endişelendim açıkçası ☺️🦋
Hatice_11 nisadr ben çoğunlukla vajina tarafında hissediyorum uzanıp bekliyorum ama yine de bir kıpırtı olmuyor ya da oluyor ben fark etmiyorum ,☺️🦋
tugceeea Benim de tam 20. Haftama girdim dün gece bir dönme hareketi gibi bişey hissettim hareketi mi neydi çözemedimm
Hatice_11 tugceeea bende aynı emin olamıyorum bu gün tekme atması gibi bir his oldu acaba diyorum hep ☺️🎀
fadimeinci Merhaba ben ilk gebeligimde 22 . Haftada uzanirken bi anda tekmesini hissettim net bi şekilde. Şimdi 2. Ye gebeyim 16. Haftada hissetmeye başladım. Uzanirken biraz dürterseniz belki hareket ederse hissedebilirsiniz diye düşünüyorum 😀
Hatice_11 tugceeea hayır daha yaptırmadım 21. Haftada daha iyi oluyor denildi siz kaçıncı haftada yaptırdınız. Sabırsızlıkla bekliyorum ☺️🎀
miramoms_ Hatice_11 bende 20 haftalık hamileyim böyle sanki denizde ayağına balık değip kaçar ya onun gibi birşey ilk gebeliğim yemekten sonra meyve yiyorum uzanıyorum. Başlıyor minik minik hissettirmeye 😍