cilo1 Adanada memnun kaldığınız devlet hastanesi doktoru var mı ? Prof dr diye randevu alıyoruz genelde asistanlar muayene ediyor bunu istemiyorum. Özelde biraz pahalı ne yazık ki. Marsa da Selim Büyükkurt önerildi başka önerebileceğiniz doktor var mı
merveeei cilo1 5 ocakta buğra yenigün var o kadar iyi bir doktor ki özeldeki doktorumu bırakıp ona gitmemek için zor duruyorum bir de mert ali karataşı çok beğeniyorlar
eniseokuyucu cilo1 5 ocak devlet hastanesi aylin iplik (şehir hastanesine gidip de hiç kendinizi heba etmeyin hastane olarak da çoğu zaman sakin bir hastane doktor da aynı şekilde ben aylin hanıma takipliyim 38. haftama giricem doğumu da orda düşünüyorum
_lavinias 24yusuf Marsa nizamettin balcıya ben de bu hafta rapor için gittim normalde Hakan kalaycıya gidiyorum, bence çok ilgiliydi nizamettin balcı, kendi doktorun kadar detay verdi raporu da hallettirdi sağolsun
rosee01 cilo1 bir kere gittim 11 haftada cinsiyet söyledi doğru çıktı zaten diğer doktorlarda genelde asistan bakıyor
eniseokuyucu cilo1 yani devlet hastanesine rağmen çok iyi bir doktor her gittiğimde çok iyi ilgilendiğine şahit oldum, kaç haftalıksınız bi şans verin derim ben