humaakusu fikretbaciniz yeni klima aldık onu takmaya geldiler ev berbat durumda daha ortada yemek yok ve ben bir sürü iş yapıcam bir yandan İzmir sıcağı kara kara düşünüyorum bu kadar iş nasıl yetişcek diye 🤣 bende ne yemek yapıcam bilmiyorum bana da fikir olsun 🤣
egeemomms fikretbaciniz akşam yemeğe arkadaşıma davetliyiz🥰 Hemde 4 sene önce burdan tanışıp çok güzel dostluk kurduğum birisi🥹💖
fikretbaciniz rian_smom ay Allah seni niye kız 😀😀😀 Sende yiyon ya sadece kocan mı yiyor kendine yap bari
rian_smom fikretbaciniz ben günde 1 öğün yiyorum acıkırsam açarım dolabı yerim kendi düşünsünn yaaa ajdjskdks
fikretbaciniz egeemomms yaa be güzel bizde geçen gün burdan tanıştığım arkadaşımla pikniğe gitmiştik çok gizel böyle dostlukların olması
lokismommy fikretbaciniz genelde haftasonu yemekler eşimden ben yatış modundayım pek yemek yapmayı bilmiyor ama idare ediyoruz tarhana yapıcak yanına da börek aldı geldi😅
pembeniz Hergün bunu düşünmekten o kadar bıktım ki, dün eşim sağ olsun dışarıya çıkarttı orada yedik bugün dip köşe temizlik yapıyorum yarın gidicem annemlere 3hafta yokum ev temiz kalsın dedim ama yemekte yok öfff şiştim😂