Asdfj gizemsrkrtl allah yardımcın olsun benım 22 yumurtamdan 8 kaldı dün birinin 1 yumurtası toplanmış şansına oda döllenmiş allahtan yani bilemezsin canım Rabbim gönlünüze göre kolaylıkla nasip etsin
gizemsrkrtl Fatmanur1141 ben de dün transfer oldum tek embriyo oldu altı tane toplanmıştı . İnşallah sağ Salim tutunurlar 🥰🥰çok heycanlı bekleyiş zoru atlattık bugün de güzelce dinlen
Asdfj gizemsrkrtl çok şükür inşallah sağlıkla tutunur sende bebişine kavuşursun bolca kabak çekirdeği ye kefir iç kabız olma canım süreklide yatma kan akışı olsun
Buse67 gizemsrkrtl canım hayırlı olsun seninde inşallah on gün sonra güzel haberleri alırız belirti için çok çok Erken zaten bende gaz sancısı oluyor nedense çok fazla b
cherrybloom0 Buse67 maşallah öncelikle 10 yumurta bence çok iyi keza bende. 1 tane anca bulunuyordu😂 maşallah umarım hayırlısıyla pozitif olur
Buse67 cherrybloom0 çok teşekkür ederim canım Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
gizemsrkrtl Buse67 teşekkür ederim 🥰🙏🏻benim dün biraz ağrım vardı transfer sonrası geçti sonra ekstra başka bişey olmadı
gizemsrkrtl Busra1210 bende de ara ara kaşık batması olmaya başladı işlemden kaynaklı herhalde benimki