zeynephazalnisa kesinlikle Baby Palace alma plastik kokuyor dediler ve naylon tarzı kumaşı olan bir şey alma alırsan pamuk kalın kumaşı olanlar var Onlardan al Onlar oturma odasına falan konuluyor çok ideal oluyor benim 2 kuzenim de oturma odasında koyup hep onlar da büyüttü çocuklarını gitti gidiyorun cibnlkleri çok kalitesiz bildiğün süzek gibi sert ve delkli tülden geldi.bize. biz elfin moblya büyüyeblen asansörlü beşik aldk ama bebek odasyla 2bindi ce çok uygndu ayakları yükk temzliği kolay beşik ettafndaküler bebek büyyünce masa komodin oluypr . Asansörü var sallabıyor altında 3 komodünnde 3 çekmeceai var eni depoyu diğer büyüyebilen beşik lara göre daha geniş 80 e 180 ve bebek 10 11 yaşına kadar onu kullanabiliyor karyola olabilme özelliği olduğu için dolu duvar raflı çekmeceli ve askılı şifonyer var 4 çekmeceli ama biz de bazı sıkıntılar çıktı bazı parçalar çatlak geldi kargodan kaynaklı dediler fakat değiştirdiler yani yenisini yolladılar Normalde Bizim aldığımız takım dışarıda genelde farklı bir markadan ya da dışarıdaki herhangi bir dükkandan baktığında en az 4 buçuk bin biz 2 bin'e aldık başta ben de şu kenarı naylon ya da kumaş şeklinde olan anne yanı Park beşikler den bakmıştım Oturma odasında uyutmayı düşünüyordum bebeği ama sonradan bebeğin kıyafetlerini alınca kendi dolabınızda yer olmadığını gördüm yani bir dolapta lazım diye düşündüm bebek büyüyünce zaten en fazla 2 yaşına kadar onu da yatabilir Öyle olunca büyüyebilen beşik almak bana daha mantıklı geldi böyle takım almak zorunda kaldık ihtiyaçtan dolayı Tabii senin yerin yoksa koyabileceğim bir dolabın varsa iki iki buçuk yaşına kadar geniş bir anne yanı Park beşikler idare edilebilir