subat12 Dün gece aniden sancılarım geldi rahim ağzı 20mm ye düşmüş 30+2 yim doktorlar Bi serum taktı eve gönderdi hastanede yapılacak bir şey yok muş erken doğum riskim var bu haftalarda doğum yapan oldu mu hala sancım var her an doğum olur diye korkuyorum
ikiz_annesiii subat12 nasıl hastanede yapacak bir şey yok ya öyle bir saçmalık mı var ben 32 haftalıkken sancıların başladı ve ilaç tedavisi hastanede yatış falan verildi 35’e ulaştık yani en azından 35 36’yı falan bulabilirsin Başka bir doktora gitseniz
lokismommy subat12 hangi hastaneye gidiyorsanız ya doktor değişin ya da hastane burda okuduğum gördüğüm kadarıyla yatış veriyorlar ellerinden geldiğince tedaviyle erken gelmesine engel olmaya çalışıyorlar naçizane fikrim en kısa sürede başka doktor ya da hastaneye gitmeniz
annelikyolculugumm subat12 nasıl? Ciğer geliştirici vs yapmadılar mı? Rahim ağzı o kadar kısalmışken asla bırakmamaları gerekiyordu hangi hastaneye gittiniz
bebekisteyen subat12 acaba başka bir hastaneye daha mı gitseniz İnşallah erken doğum olmaz Rabbim tam vaktinde sağlıcakla kucağınıza versin
subat12 ikiz_annesiii ciğer geliştirici yapılmıştı önceden sancı serum sonrası hafifledi ama eve geldim gene şimdi sancı çekiyorum yataktan kalkma dedi
subat12 lokismommy pzt gideceğim başka hastaneye birde şehirden uzakta yaşıyorum her an çıkamıyorum gittiğim yerde neden yapmadılar bilmiyorum
lokismommy subat12 pazartesi gününe kadar bir iş yapma bol bol yat dinlen o zaman inşallah zamanında sağlıcakla gelir🌸
lokismommy subat12 güzel düşün stres yapma biliyorsundur özellikle gebelikte stresten daha çok etkileniyoruz bol bol yat dinlen mutlaka doktorunla görüş muayaneye git
subat12 annelikyolculugumm 3 hafta önce ciğer geliştirici yapılmıştı bende anlamadım neden yatış verilmediğini şehir hastanesine gittim
annelikyolculugumm subat12 mümkün olduğunca ihtiyaç harici kalkmayın size tavsiyem. Ne kadar hareket o kadar kısalmaya yol açıyor siz bol bol dinlenin bol su içmeye çalışın sonrasında normale dönen de çok kişi var stres yapmayın ♥️
Gamze-06 subat12 çok geçmiş olsun inşallah bebiş vaktinde doğar. Sancı olduğunda magnezyum serum tedavisine başlıyorlar normalde sancıyı durdurmak için nasıl böyle gönderirler şaşırdım.