tugcebaby1 Kızlar ilk cocugumu 14 ay önce sezaryen ile doğurdum sımdı 7+6 hamileyim doktorum destekliyor o zamanın şartında tekrar konusalım ama aklından silme yapabilirsin dedi kısa arayla ssvd yapan varmı aranızda nasıl geçti süreç
Saimeeeee tugcebaby1 insaAllah hayirlisiyla yaparsınız benimde aralığı o kdr bende çok istiyorum doktorunuz kim
mervepolat34 tugcebaby1 tugcebaby1 ablam 25 ay arayla yaptı sizinkide doğana kadar 20 ay falan olur eğer herşey yolundaysa deneyin bence
esmanurmurat tugcebaby1 bir kere zaten sezeryan olmuşsşın acıyı çekmişsin desteğin varsa ikinciyi tatma bence hem sancılar ıkınma ellerini falan katıyorlar zaten vajinan deforme oluyor oraya girmiyorum bile bana mantıksız geliyor yinede senşnmkararın aşkım sağlıkla doğur 🫶🏻
ARYa143 Ben de ssvd gebesi olarak heycanla bekliyorum🤭 (35+4 olduk) serklajlıyım, haftaya muayenem var inşallah kemik yapım uygundur, dualarınıza ihtiyacım var 🙈🥲 Bu arada ssvd için ücret bilgisi aldınız mı acaba? Normalden farklı oluyormuş diye biliyorum
tugcebaby1 ARYa143 hiç fiyat bilgisi almadım cunku haftam daha cok küçük gebeliğin başlarındayım inşallah uygunsunuzdur sağlıkla doğurursunuz
tugcebaby1 esmanurmurat ikinci kere kesilmek daha kötüdür eminimki ve arkamda bir evladım daha var normal doğurup ayaklanmaya ihtiyacım var
esmanurmurat tugcebaby1 haklısınız ama bazen alttan kesiyorlar genelde kesiyorlar yani üstten kesilmek daha cazip geliyor bana brlki ilk gebeliğim diye böyle düşünüyorum ardımda çocuğum yok Allah yardımcınız olsun
tugcebaby1 esmanurmurat sezeryanın sonradan toplanması daha zor ordaki his kaybı eğilememek belli bir süre yardıma muhtaç kalmak daha zor gerçekten ilk te keşke normal doğurabilseydım
malakas esmanurmurat bende ikinciye hamileyim doğum yapacağım zaman oğlum 4 yaşına girecek. Kimseye muhtaç olmamak için bende ssvd düşünüyorum. Gerçekten ameliyat sonrası o ağrı desteksiz hareket edememek, bi süre boyunca bebeğini bile eğilip alamamak çok zor bişey. Bende normal doğurup ikinci gün oğlumla ilgilenip bebeğime tek başıma bakmak istiyorum. Belkide normal doğum anında zorlanırız ama ters gitmediği sürece en sağlıklısı ve en iyisi normal doğum diye düşünüyorum🌸
masn Benimde kızımla oğlum arasında tam 24 ay olacak bugün doktorum ne düşünüyorsun dedi bende çok kısa aralıklı tedirginim dedim ama şimdi okuyorum yorumları benden kısa aralıklı olanlarda var umut verdi tekrar sezaryen olmak istemiyorum çünkü hızlı toparlanmak en güzeli, hayırla kolaylıkla olsun inşallah. Doğumu gerçekleştirenler tekrar yorum güncelleyebilirse çok mutlu olurum. Sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım yavrularımızı❤️