selintasdelen Kızlar burun temizlemek için manuel mi otomatik mi almalıyız? Yenidoğan döneminde de otomatik olan kullanılır mı bilgisi olan var mı? Kullanıp memnun kaldığınız marka ve ürünleri de yazarsanız sevinirim🙏🏻
burcuusu selintasdelen yani ben manuel olanlardan almistim ama hic kullanmadim. Dogurun bi bakin ihtiyac olursa alin zaten eczanelerde vs de var hemen temin edebilirsiniz
hanifeali selintasdelen ben manuel kullanıyorum bebeğim 23 günlük gayet memnun kaldım bi burun aspiratörüne kesinlikle ihtiyaç var manuel olanlar çok uygun fiyatlı bir tane alın dursun bence çünkü genelde yenidoğanlatın burnu çok tıkanıyor burunları tıkanınca huysuz oluyorlar
burcuusu selintasdelen yok hayır hiç yaşamadık Hic kullanmadım bide okadar yedek basligini falanda almistim😂
busrabaskal selintasdelen ben elektrik süpürgesiyle çekilenden çok memnun kaldım.manuel zor oluyor çekmesi ve iyi çekemiyorsun.
naranta selintasdelen ben otomatik+babyvac aldim kusum manueller bizi de hasta ediyormus bir de hupletme fikri ne bileyim🤢
ikizannesiasl selintasdelen otomatik olanı öneririm . Kuvvet olarak basamakları var yenidoğan için 1. Dereceyi kulmanıyorsunuz. Manuel de bazen tam çekim olmuyor