Kiraz53 Yenidoğan gibi hep yanıma gelip ağlıyor hep meme emmek istiyor ama sütüm yok yoruldum artık kendimden kesmeye çalışıyorum oda olmuyo ben ne yapıcam bebeğim ile 😔😔 yaşayan varmı bu olayı
sum_doa Kiraz53 bu sorunları maalesef 13 aylıkken yaşadım ben kızımda geceleri özellikle saat başı uyanırdı emmek için doktorla konuştum kes gitsin alışkanlık yapmış demişti kestim memeden çocuk sakinleşti huyu suyu düzeldi 🥹
Kiraz53 sum_doa benimki birakmiyo oyuncak veriyorum olmuyo abileriyle oynuyo unutuyo 5 dakika sonra yine başlıyor gercekten sütüm damla dahi yok kuru kuru çektiği içinde canım cok acıyo ama bırakmıyor bu kızla başım belada 2 oğlumda hemencik bırakmıştı aramamıştı beni
sum_doa Kiraz53 göğs ucu gizleyici bantla bıraktırdım ben meme ucunu görmediği için bantta ten rengi plduğu için algılayamadı bir şey olduğunu
sum_doa Kiraz53 sabır taşı kıl tüy salça sirke ne var ne yok sürmüştüm bana mısın demedi vatos gibi zırt pırt emiyodu manyak 😂😂😂😂😂
Kiraz53 sum_doa 🤣🤣 memeci çocuk baya eziyet ya 6 senedir hiç boş durmuyor göğüslerim artık baya yoruldum hepsi peşpeşe oldu çocuklarımın
sum_doa Kiraz53 aaağğğğ benim de ikinci yolda travmam olmuş emzirmek resmen doğumdan çok emzirmekten korkuyorum 😂😂😂😂
Kiraz53 sum_doa 🤣🤣🤣 daha bana dogumda demesin kimse hele emzirmekten asla kimse bahsetmesin yeto yetooo 🤣🤣 devrelerim yandi