oykununannesiiiii Hangi devlet hastanesinde detaylı bakılıyor giden vardır mutlaka isim verirseniz direk ona randevu almaya çalışayım. Tüm perinatologlarda Detaylı ult. Yapılmamamaktadır yazıyor da . Riskli gebelik olarak doktorum yeşil alan açmıştı..
starszeynep oykununannesiiiii kanuni hastanesinde alev hanım bakıyormuş direkt hastaneden aldım bu bilgiyi randevu bulması biraz zormuş ama sabah tam 10’da sistemde açılmış olabiliyor.
annelikyolculugumm oykununannesiiiii hangi hastanenin perinatoloji bölümüne randevu alırsanız gittiğinizde detaylı usg yapıyor. Zeynep Kamil Mucize hocadan ben çok memnun kaldım doğuma kadar o takip etmişti
Saimeeeee oykununannesiiiii burda biri cumartesi pazar ve pazartesi günü özellikle 10da açıldığını söyledi 182yi aradım o saatte ama yinede bulamıyorum sizde deneyin Anadolu’da Zeynep Kamil (antenatal polikinligi bakiyor) dışında bulmanın zor olduğunu söylediler orda bile bulamıyorum.
Saimeeeee annelikyolculugumm ama ben Anadolu’daki birkaç hastaneyi aradim yapmıyoruz dediler Neyegore söylüyorsunuz bu bilgiyi
annelikyolculugumm Saimeeeee randevular ilk açıldığı dakika perinatoloji antenatal polikliniği olarak alınca detaylı ultrason yapılıyor.
oykununannesiiiii Saimeeeee canım ben buldum instagramdan aratıp doktora yazdım direk yapıyorsanız alacağım diye 😆 sancaktepe de devlet hastanesinden aldım yakınsan Anadolu yakasına ismini vereyim bakıp
Busranur_mnts oykununannesiiiii çam sakurada yaptırdım sadece riskli gebelere bakılır yazana aldım öyle varsa ona al yoksa herhangi birine alabilirsin barış boza yı çok öneriyorlar