happy44 Bu durumu yaşayan var mı kızlar Vajinalde göremedik keseyi birkaç gün içerisinde görmemiz gerekir göremezsek dış gebelik dedi
sumeyyeravza happy44 rabbim hayırlısıyla güzel haberi almanızı nasip eylesin. Ben de düm vajinal ultrason oldum da kahverengi lekelenmeniz oldu mu acaba?
bebekisteyen happy44 canım benim 6000 küsurdu gittimde bir iki gün sonra görünür çok ağrın ve kanama durumu oldu mu
happy44 burcuusu 4+5 haftalığım doktor görmemiz gerekirdi alttan iki gün sonra göremezsek dış gebelik diyeceğim dedi bundan önce de üç kaybım olduğu için oldukça endişeliyim
yasminnvebebek Bende ilk 3600 beta ile öğrendim sonra Usg de görünmedi alttan baktı yine görünmedi 2 gün sonra gittim 6 bine çıkmıştı alttan anca gördü sadece boş kese dedi 2 hafta sonra gittim kalp atışı duyuldu sakince beklemek lazım
sumeyyeravza yasminnvebebek canım merhaba, konudan bağımsız dün Vajinal ultrason ile muayene oldum da kahverengi lekelenmem oldu. Siz de olmuş muydu?
happy44 yasminnvebebek ya maşallah gözlerim doldu şu an bunu okurken inşallah bu kez sağlıkla kavuşurum bundan önce üç gebelik kaybı yaşadım şu an 4+5 im, iki gün sonra keseyi görmemiz lazım dedi
yasminnvebebek happy44 inşallah görürsünüz bende ilk başta çok tedirgin oldum kimseye söylemek istemedim 2 hafta bekledim kalp atışı olsun diye o stresi çok iyi biliyorum ama haftası çok küçük bence benim dediğim gibi o beta değerinden 2 hafta sonra bebeği görebildiler
eldanar happy44 geç döllenme olabilir canım 2 gün sonra gene göremesse aldırmaya falan kalkma bence sakın. Benim de 4. Hafta içinde keseyi göremedi 5. Hafta sonu gibi gördük son adet tarihimi güncelledi doktor 1 hafta ileri çekti geç döllenme dedi
happy44 eldanar evet canım beklicem 8. Haftaya kadar beklerim nasip kısmet 3 haftaya bellir olur durumu inşallah sağlıklı olur
yasminnvebebek happy44 bende çok erken öğrendim adetim 2 gün geçmişti hatta 30.gün öğrendim keseyi ve bebeği görmem 7.hafta
happy44 sumeyyeravza benim zaten kahverengi lekelenmem var ultrason öncesinde maalesef gördünüz mü keseyi siz
sumeyyeravza happy44 benim ki şu an 5+6 canım. Beta da 5bin çıktı. Senin betan da beş bini geçince görürsün bence. Bende keseyi gördü, kalp atışı görmüyorum dedi. Rabbim kolaylıkla nasip eylesin hepimize ❤️
bebekisteyen sumeyyeravza merhaba bende 5+6 5+5 TE kontrole gittim sadece kese var dedi siz kalp atışı duydunuz mu
tgc___ sumeyyeravza beta hcg artışı kişisel bir şey mi acaba aynı haftada farklı değer olabiliyor değil mi
happy44 bebekisteyen kanama yok ama 5 gündür çok az iplikçik gibi kahverengi leke oluyır bebekisteyen