mervesilo Kızlar 6+3 gebeyim ama hiç belirtim yok daha kalp atışı için birkaç gün sonra doktora gideceğim ama bir yandan da korkuyorum benle birlikte hamile olanların belirtileri var mide bulantısı felan bende hiçbir şey yok göğsüm ağrıyordu oda azaldı sanki midem hiç bulanmadı mesela
bircekirdekaile mervesilo ayni haftalardayız ne güzel işte hissetmiyorsun ben çok kötüyüm herkeste farkli hamilelik süreci oluyor
senaaa_24 mervesilo benimde hiç belirtim olmadi yani uyku dışında ama ben onu belirtiden saymiyodum tabi uykuyu sevdiğim için mesela hiç mide bulantım falan olmadı içinizi ferah tutun herkeste aynı belirtiler olmuyo
ayferbyrz mervesilo 9 haftalığım bende hiçbir belirti yoktu halen yok sadece göğüs bazen oluyor bazen olmuyordu halen öyle bazen ağrır bazen ağrımaz yani doktora sordum bu gayet normal dedi
ync94 Benim de hiç belirtim yoktu o zamanlar. Hiç de kusmadım. 30+5 teyim. Herkes her belirtiyi yaşamak zorunda değil. Böyle şeyleri düşünüp stres yapmayın bence.
mervesilo ync94 30. Haftaya kadar hiç kusma ve mide bulantısı yaşamadınız mı bende de hiç yok hatta göğüslerim bir gün ağrıyor bir gün geçiyor sabah ağrıyordu şimdi hiç ağrımıyor
ync94 mervesilo Benim midemde ülser var yani yara. Tedavi görüyordum, o dönemde hamile kaldım. Hamilelikten önce daha çok mide bulantım, ağrım olurdu. O yüzden korkuyordum ya daha kötü olursa midem diye. Tam tersi mide konusunda çok rahat ettim.
mervesilo senaaa_24 bende de sadece uyku var hafif kasıkta adet olacakmışım hissi onun haricinde bir şey yok sağolun içimi rahatlattınız
mervesilo ync94 ync94 çok geçmiş olsun peki göğüsleriniz ağrıyor muydu benim bugün hiç yok korkuttu biraz
ync94 mervesilo Teşekkürler. Belirtiler değişebilir. Yani başkasında olan sizde olmayabilir, sizde olan başkasında olmayabilir, her belirtiyi her gün yaşamayabilirsiniz.
rumeysa_5567 Herkeste belirti olmak zorunda değil,her gebelik farklıdır ilk gebeliğimde göğüs ağrım yoktu bunda var, adet sancısı yoktu bunda var , bunlar normal şeyler canım
leyl7 Bende de 5+5 kese gözüktü,şuan 6+3 bende de bariz bir belirti yok hatta sizin gibi bende yazmistim buraya, keseden önce adet olcakmis gibi kasik ağrılarım vardı şimdi onlarda yok gibi, inşallah kalp atışlarını görürüz ve sağlıkla ilerler