elifboyaci_ Merhaba kızlar dün detaylıya gittim doktor bebeğe bakarken rahmimim oralarda geziniyordu riskli diye Birşey dedi her gün tansiyonunu ölç dedi doktora sordular aspirin başlayalım mi diye sizce ne olabilir tam anlayamadım da
evrimakaltunn elifboyaci_ aspirin kan pıhtı atmasın diye verilir muhtemelen odur ama korkulacak bişey değildir kadın doğum doktoruna randevu alıp sorun
starszeynep elifboyaci_ Bende aspirini söylemediler ama rahime inen damarlardan biri daha darmış bu nedenle her gün tansiyonunu ölç dedi gebeliğin ilerleyen dönemlerinde tansiyon yapabilirmiş.
babyonn elifboyaci_ kan sulandırıcı verecek size damarlardan birinde direnç çıkmış aynı şeyi yaşadığım için biliyorum korkmayın hiç bi şey olmuyor 34. Haftadayım ilacı kullanıyorum. O direnç olan damar sebebiyle bebeğe besin ve kan akışı olmayabiliyor bebek gelişimi geride kalabiliyor ama kan sulandırıcı yeterli kan gitmesini sağlıyor. Böyle çok kişi var korkmayın
elifboyaci_ cuteregina yazmıyo raporda daha kalbine ellerine de bakamadı pozisyon nedeniyle ve küçük diye tekrar gel dedi
elifboyaci_ evrimakaltunn birdahaki gitmemede belli olcak kullanıp kullanmamam bakalım bi giderim yine doktora teşekkürler
elifboyaci_ babyonn ikisindeki değerler de yüksek sağ sol iki haftaya gidicem ama Birşey olur diye korkuyorum o süre zarfında
rojdaa_gk elifboyaci_ Ben ikili test için gittiğim de bana damarında direnç var dedi coraspirin kullan 34. haftaya kadar dedi ve tansiyonunu ölç problem yaşayabilirsin bunu önlem amaçlı veriyorum dedi. Ben zaten halihazırda 6 binlik Oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum dediğim de ona devam dedi. Geçen gün detaylıya girdim Ali Gökhan beydi doktor ve sağdaki damarında tıkanıklık var dedi. İğnelerine devam et dedi. Bence de sizin de damar direnci olabilir.Mutlaka tekrar gidin ve ne olduğunu sorun ?