kevseryakar8 Ekim annesi olacaktım aceleci bebeğim 34.hafta da gelmek isteyince Eylül annesi oldum 5 günlük olduk bile
nureryldz hifal ikinci ve üçüncü aylarda nadir de olsa yaşadım onun dışında kanamam oldu üçüncü aya girerken onda da bir hafta progestan iğne oldum ve fitil kullandım şimdi bir sıkıntım yok çok şükür ☺️
leylalin Almirolie 24 eyluuuuuul bal oğluş gelecek şuan 36+4 . Korku,heyecan ve sevinç karmaşık haldeyim 🤭
BKZ mucizemmm46 iyi şükür bi hafta küvözde kaldı şimdi evde benim suyu fazlaydı gebelik şekeri miyom enfeksiyon böbrekte stent falan vardı o yüzden erken oldu
elfgrn 40+1 bizim kızın gelmeye pek niyeti yok gibi. Doktor pzt ye kadar bekleyelim, pzt sabah yatış yaparız dedi. Suni sancı ve rahim ağzı yumuşatıcı planlıyor
benimhikayemmm Almirolie 37+6 bugün bitiyor ve 2 saattir sancım var dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bugün çok yordum kendimi önce normal dedim ama kaşık ve belden giriyor ağrı
demetli yasminnvebebek ben de anı haftadayım tahmini doğum tarihlerimiz aynı. Karnınız kasılıyor mu ben bugün hastaneye gittim sertleşmelerden ağrıdan açılma var mı diye baktılar o da yok ama ben ölüyorum
yasminnvebebek demetli ara ara adet sancısı gibi oluyor öyle sertleşip gevşeme gibi değilde bacaklarıma vuruyor biraz ağrı