Almirolie Eylül doğumlu minikler için artık geri sayım başladı. 🥹 Kimler doğurdu, kimler gün sayıyor, kimlerin minikleri hâlâ içeride keyif yapıyor? 😂 Kaç haftalıksınız, tahmini doğum tarihiniz ne ve minik kız mı erkek mi? Hadi Eylül anneleri, toplanalım. 🫶🏻🍂
lemankrl Almirolie son 17🥹 cinsiyetimiz erkek💙 Normal doğum istediğim için bekliyorum ama artık geceleri çok zorlanıyorum. 37+4 haftalığım 29 eylül son günümüz🥹 aynı bedende son günlerimmiz
dyggysy Almirolie bugün tam 38 haftalık olduk, tahmini doğum 26 Eylül, erkek bebek, 1 hafta önde gidiyor şimdilik beklemedeyiz 🫠🫠
melilo1607 Kızım geliyor . 36 haftalık olduk . 38+5 e gün aldık 1 ekim sezeryan olacağım inşallah. Yarışmacı arkadaşlara başarılar 😀🧿🤲🏼
nureryldz İlk gebeliğim bir oğlum olacak ve 29+1 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihi ise 27 kasım ☺️
zeynoenes Bugün 20. Haftama girdim ve hala kusuyorum. Çok zor bişey yiyemiyorum. Ben daha öğrenemedim cinsiyetini🤦♀️
Almirolie zeynoenes prilam neden kullanmıyorsun kuzu ya bende kullanmamıştım keşke kullansaydım eziyet resmen 🥹
suna24 lemankrl Sizde doğurmamışsınız henüz günümüz aynıydı hatta cinsiyetimiz de aynıydı ☺️ durumunuz nasıl sizin bebiş gelecek gibi mi benimkinin hiç niyeti yok sanki🙈
analikzoris serpil04 Allah kolaylıkla çok pozitif bir doğum nasip etsin sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine inşallah 🤲🏻💐
dyggysy serpil04 Allah’ım kolaylaştırsın, su gibi gelip geçsin sağlıkla sıhhatle kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🥹
TugceMomyy dyggysy aynıyız bende bugün 38 haftalık oldum normal doğum istiyorum nişan geldi ama başka bi gelişme yok benimki kız doktorum artık her an olabilir bekliycez dedi bekliyorum heyecanla🫠🥰
dyggysy TugceMomyy yaaa Allah’ım hayal ettiğin gibi su gibi bir doğum nasip etsin 🌸 bende sadece beyaz mukus tarzında bir şey geldi nişan değildir diye düşündüm 🙈
TugceMomyy dyggysy bendeki de açık sarı gibiydi 2 kere geldi hep kahverengi pembe falan diyorlardı burda ama doktora sordum evet nişan dedi. Sizinkide odur büyük ihtimalle hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah🥰
dyggysy TugceMomyy Amin Amin evet benimde farklı günlerde 2 kez geldi, ayy böyle gidelim 5-6 cm açıklıkla inşallah 🫠🥹🥹
byzkds TugceMomyy merhaba, bende de açık sarı şekilde oldu ama akıntı zannediyorum ben , nasıl ayırt edebilirim ki alıntı mı nişan mı🥲