byrmdry 24.haftaya geldım plesenta ön duvara yerleşmiş denildi. Bebek çıkış kanalına 2cm uzaklıktaymış benım gibi olan var mı?
gulsahozka byrmdry benim de öyle ama bunun bebeğin hareketlerini az hissetmem dışında bir problem olacağını söylemediler
sukriyeCengel byrmdry Benimde iki gebeliğimde ön duvardaydı ama rahim ağzına yakın değildi. Hareketlerini de gayet hissetmiştim iki bebeğiminde
burcuusu byrmdry on de olması sadece ultrasonda bebegi gormenizi engelliyor diye biliyorum. 2 cm yukarda olmasida sorun degil bence. Zaten doguma kadar asagi iniyor bebek bayagi.
byrmdry Benım 2.gebeliğim. İlkinde yaşamadım böyle birşey normal doğum yaptım. Şimdi sezeryanla erken doğum olabılecegını söyledı Dr. Birde plesenta aşağıda olduğu için bebek beslenmezmiş kilosu az doğar dedi
gamzeakarsu17 byrmdry sizinki ön duvar değil daha aşağıda sanırım sadece önde olması bunlara sebep olmuyor çünkü muhtemelen sizinki daha aşağı konumlanmış allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin
byrmdry Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız🤲🙏 hareketlerini 18. Haftadan beri çok net hissediyorum çok şükür