parlabebek 14 haftalık hamileyim dört gündür aşırı derecede mide ağrısı çekiyorum iki büklüm yapıyor beni yemek yiyemiyorum
Sedanur25_ parlabebek gazdan dolayı ağrı oluyor çok zor bir süreç ben soluma yatıp baya bir süre uzanıyordum doktorlar normal diyor
birmercimekmeselesi parlabebek bende 12 haftalıgım aynıyım birsey yiyemiyorum bu bulantıdan çok farklı ağrıyor gece uykumdan bile uyandırıyor siz n’aptınız bir çözüm bulabildiniz mi
denizdeniz12 8+3 üm 10 gündür bunu yaşıyorum ağlıyorum artık sancıdan oturamıyorum uyuyamıyorum bir çözüm buldunuz mu
Jrnfudjrjr denizdeniz12 maalesef bunun hiçbir çözümü yok hamileliği bana zehir zıkkım etmişti hiçbir şurup işe yaramazdı sadece beypazarı maden suyu işe yarardı günlük 1 tane içme hakkım vardı onu da gece uyumadan önce içip rahatlamayı bekleyip öyle uyurdum sizde deneyin eminim işe yarayacaktır
denizdeniz12 Çok teşekkür ederim yorumunuz için , sizin ki nasıl bir ağrıydı benim sırtıma göğsüme vuruyor sizin de mi böyle olmuştu
Jrnfudjrjr denizdeniz12 benimde göğsüme vuruyordu ben nerdeyse 9 ay çektim her gece ağlıyordum suni sancıdan kıvranırken bile doğursam da miğde ağrısından kurtulsam diyordum doğumdan sonra bitmedi hemen 1 hafta daha çektim çünkü rahim eski yerine oturmamıştı hayla yukarda olduğu için devam ediyordu ama tabi o esnada hiç onu düşünmüyorsun bebeğin gaz çıkartmaması emmemesi uyumaması derken nasıl geçti anlamadım şuan 7 haftalık hamileyim başkadı bile yanmalar
beyzasunar denizdeniz12 bi safra kesenize baktırın. Benimde doğumdan sonra böyle ağrıyla yatışım yapılıp ameliyat oldum.
denizdeniz12 Jrnfudjrjr peki bu mide ağrısı neden oluyormuş herkeste olan bir şey mi rahatlamak için soğuk süt tahin falan içtiniz mi benim ne yaparsam geçmiyor 😔
Jrnfudjrjr denizdeniz12 bebek büyüdükçe rahim yukarı geliyor miğdeye baskı uyguladığı için miğdede yukarı geliyor miğde ile yemek borusu arasındaki kapak gevşer miğde asidi de yukarı gelir ben dahil çevremdeki herkes gebelikte yaşamış bu durumu benimki çok çok erken başlar Doğurana kadar devam eder umarım sizinki daha uzun sürmez
Jrnfudjrjr denizdeniz12 9 ay boyunca tahin yedim asla fayda etmedi soğuk sütte etmedi sadece maden suyu oda her markayı içemezdim sadece beypzarı içerdim minerali daha yüksek olduğu için bir tek o fayda ederdi
denizdeniz12 beyzasunar dahiliye doktoruna gittim hamile olduğun için seni muayene edemem ilaçta veremem dedi
beyzasunar denizdeniz12 genel cerraha gitmiştim ben ultrasonla bakıldı. Dahiliyede bakıyor aslında ama bence iyi bi doktora gidin derim
beyzasunar Gebelikte hormonlardan kaynaklı safra akışı değişiyormuş. Buda çamurlaşma taş vs yapabiliyor. Benim lohusalıkta belli oldu
beyzasunar Sırta vuran nefes aldırmayan bir ağrıydı benimki. Özellikle yağlı yemeklerden sonra oluyordu.
beyzasunar denizdeniz12 lohusayken öğrendim ben. Hamileyken hazımsızlık yaşıyordum çok mide ağrısı yaşamıyordum