senaaa_24 bende oglumu 20 aylikken memeden kestim. İnanin cok rahat ettim sonrasinda (tam rahats ermisken 2. Bebek şoku)😂 ben hem gunduz hem gece kesfim kafa karisikligi olmasin cocukta diye ki acliktan felan degil tamamen bagimliliktan emerdi gece 2 : kere emerdi en fazla sonrasinda da uyumaz sallardir uyusun diye dusunun (onceden emerken uyurdu ama 1 yasindan sonra uyumamaya basaldi) siz en basta kararli olmaniz gerek sonrasinda ay yol yapamam diyup gece beslerseniz cocuk bunu fark eder bidaki denemenizde yine ayni şekilde sonuclanir. Bebeginiz uyandiginda sen artik buyudun mamaya ve ya memeye ihtiyacin yok, ama sarilabiliriz anne her zaman yaninda diyip su icmesini teklif edebilirsiniz. Aglasa bile ilk gunler aglicak kucaginiza ystirin onu sevin sacini sirtini olsayin nasil sakinlesiyorsa onu yapin emzik eniyosa onu verin vs. Sallayarak uyutuyosaniz siz onu detellei ettikten sorna sallayin uyutmayi deneyin merak etmeyin gece uyanmasi azalcsgi icin gece uyandiginda sallanma ihtiyaci olmaz alismaz yani