cansusivereklioglu 4-5 gündür sağ kasık sağ bacağımdan dize kadar ve sağ belimde sızlama gibi bir ağrı var hafif bir süre geçiyor tekrar başlıyor normalmi bu daha doktora gitmedim 23 eylülde randevum
kpsslibiranne cansusivereklioglu benim de öyle oluyordu bacaklarım sızım sızım sızlardı sürekli adet olacakmışım gibi kaşık ağrısı da olurdu şuan 16 haftadayız bu şikayetler geçti
sennur32 cansusivereklioglu 26 haftalık selamlar siyatik agrı bağ gerilmesi bılmem bır cok neden ama geçmedi hala gece uykuları kabus oldu 🤲🥺🥺
selindalin cansusivereklioglu aynısını yasadim dun haftamizda ayni bir onceki hamileligimde dis gebelik oldugu icin korktum acile gittim sorun yok dediler sagin yukarisinda bicak saplanir gibi bi agriydi bacagimada vuruyordu sizinde oyle mi ve betaniz kac suan
cansusivereklioglu selindalin ağrım çok hafif adet olduğum zamanlardada ağrı aynı yerde olurdu bacağım kaşığım ve belim bu adet ağrısından daha hafif bugün biraz daha iyiyim geçti gibi ağrı beta hcg 7 eylülde 119,1 9 eylülde 326,9