annemood Rojdiyebiri ay benim de oğlum olucak hiç bir şekilde karar veremiyorum içime sinmiyor ne yapacağım bilemiyorum ikizler burcu problemi gerçekten
Rojdiyebiri ins kürtçe anlamı güneşin doğuşu demek farsça gül demek ingilizcede gül rose demek zaten anlamı farklı dillerde değişiyor biz kendi dilimiz Kürtçe olarak anlam verip koyacağız güneş gibi doğacak bizim için🤭
zuzu_59 annemood evet dün öğrendim bebişim erkekmiş. Biz Ateş koyacağız eşim daha sevgiliyken istemişti. Kız olsada ben İnci istemiştin ama erkek olunca eşimin istediği isim oldu 🌸
annemood zuzu_59 konuşmuştuk sizinle ateş ismini çok istiyordum ben en baştan beri araştırıyorum kaç gündür burada ki yorumlar beni felaket etkiledi onun üzerine araştırdım bu sefer de Ateş isim koyulmasa daha iyi diye sonuç çıkıyor kafam karmakarışık oldu gel gör ki başka isim de bulamıyorum artık bulmam gerekiyor
Rojdiyebiri annemood oğlumun ismi belli😅 ilk bebeği erkek sanıyorduk biz isim bulmuştuk sonradan kız olduğu netleşti
ins Rojdiyebiri 3. Gebeliğim doktora kıza benziyor dedi dilerim olmayan evlat meyvesinden nasip eder Rabbim bize ama Eğer kız ise bizde Roza düşündük baştan beri kulağa çok hoş geliyor Sağlıkla alın kucağınıza 💓
zuzu_59 annemood Benim b12 nin 0 olduğunu bir bilsen :( biz Ateş te kararlıyız kim ne derse desin. Önemli olan bebeğin anne ve babasının istediğidir. Emin olamadıysanız tabiki değiştirin ama yine içinize sinen hoşunuza giden bir şey olmalı. Mesela ne tür isim istiyorsunuz yapay zekaya falan sordunuz mu
Rojdiyebiri annemood Yaka iğnesi bile hazırdı oğluşumun annem yaptırmıştı 😅 Mîr= prens bey lider demek kökeni Kürtçe, Farsça Zeyd= Peygamber efendimizin evlatlık aldığı oğlu Zeyd bin Hârise’nin adı olarak Çoğalan, artış, bolluk bereket anlamına geliyor
babyonn minnakannesi123 kalbimdekiminik 34 haftayım isim belli değil siz neler düşünüyorsunuz kızlar hadi fikir verelim birbirimize bu çile bitsin 😅
pofidikanne kalbimdekiminik bu gidişle doğduğunda kesin bambaşka bir isim olarak aramıza dönersin bebeğin adı bu diye 😂😂
allyslife Rojdiyebiri Rozalin diğer tüm isimlerin birleşimi gibi, iki isim tercih etmediğim için oyumu Rozalin’den yana kullanıyorum🫠
Rojdiyebiri allyslife evet ya eşim beğeniyordu biz Rozaline karar vermiştik hangi aptal eşime o ne sabun markası gibi dediyse 3 gündür beğenmiyor ismi
2baybmooom Roza düşünüyorsanız kesin lavin roza güzel bence bende 33 haftadayım erkek bebek isime karar veremedim