Rojdiyebiri Kızlar ilk çocuğum olacak isim seçmek ne zor bir şeymiş ya 😞 benim beğendiğimi eşim beğenmiyor eşimin söylediklerini ben beğenmiyorum Türkçe ve Kürtçe ismi önerir misiniz Bu isimler arasında da kaldık aslında hangisi güzel yada
zuzu_59 kalbimdekiminik kız yakında doğuracaksın artık karar ver 😂🤣 bana bak biz daha evli değilken eşimle konuşmuştuk, erkekmiş bebeğim o belirlediğimiz ismi koyacağız 🌸
minnakannesi123 kalbimdekiminik bende 36 hafta bende kızıma isim seçmedim daha yalnız değilsin ve benim doğumum bir iki gün icinde bile olabilir
eeren kalbimdekiminik 😂😂belki ismiyle gelecektir minik 🤲🏻 benim yeğenimin ismi yoktu.daha doğrusu ilk ismine karar vermişlerdi 2.yi bulamıyorlardı.8ay boyunca isim düşündüler bulamadılar. Sonra 2.ismi, doğduğunun 3.sabahı ezanda annesinin kulağına seslenilmiş. O da “Nida” idi 💕
kalbimdekiminik zuzu_59 canım ilk kızıma daha cinsiyet belli olmadan koymuştuk ama buna bulamıyoruzzz
annemood zuzu_59 oğlunuz mu oluyormuş ne koyuyorsunuz ismini şimdi karar verdiniz mi benim kafam çok karışık ya 🫠
babyonn minnakannesi123 kalbimdekiminik 34 haftayım isim belli değil siz neler düşünüyorsunuz kızlar hadi fikir verelim birbirimize bu çile bitsin 😅
ikizannesii_ Rojdiyebiri Kürtçede tam olarak anlamı ne oluyor ? Bende kızıma Roza ismini koymak istiyorum ama pembe gül diye geçiyor internette yada pırlanta
sehesu Ben 36 haftalık hamileyim Zeynep Asya 🩷 koyacağız inşallah ama başka isim koysam lavin tercih ederdim sağlıcakla gelsin 🌸
Ozlemerikci543450 Rojdiyebiri 34 haftalıktım ikizlerimin ismi yoktu ve kontrole gidip doğurdum 🤣ameliyathaneye girerken isimsizlerdi çıktılımda eşim Ülkü Cemre Kürşat Efe demişti öyle kaldı 🙂🙂🙂bence seçin bu arada Türk ismi istediğimiz için zaten seçtiklerimiz arasındaydı bunisşmler ama belirsizdi bi anda belirdi işte
Rojdiyebiri Ozlemerikci543450 ya biz de öyle kararsız ki ben Rozalinde okeydim eşime kim ne demişse o da okeydi bu 2 gündür ismi beğenmiyor sinir bozucu