sumtal Kızlar ben pcosluyum aşırı düzensizdir regl döngüm. En son 7 ağustosta gördüm. 3 yıldır da bebek istiyoruz Rabbimden.Eşimle ilişkiden sonra peçete koymuştum bi baktım pembe renk var hafif. Bu neden olur yerleşme kanaması olabilir mi?
muuzoo sumtal Bence test yapmalısın hamilemisin değilmisin belli olana kadar hatta hamileysen doktora gidene kadar bence cinsel ilişkiye girme derim hamileysen şuan ve ilişki sonrası kanaman olduysa birde üstüne daha önce düşük yaptım diyorsun bu senin için risk olabilir dikkatli ol derim
Sibel_10 sumtal boyle bir durumu ysayanlari okumustum burda basima gelmedi hic ama bnce de test yap devam etti mi sonra
izguler sumtal şüpheniz varsa emin olana kadar ilişki yaşamasanız iyi olur. Bana riskli gebelik olduğu için 4 ay ilişkiyi yasaklamıştı doktorum. Ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var 🙏🏼
sumtal Sibel_10 yok hayır devam da etmedi o yüzden tahriş mi oldu acaba diye yorumladım yerleşme kanaması olsa tek sefer olur mu ki
Sibel_10 sumtal internette yazilan tam senin anlattgn gibi acik pembe yada kahverengi olur diyor ben hic yasamdm ama bilmiyorum o yzden sonrasnda aci agri kramp olabilirmis
sumtal Sibel_10 ağrım olmadı lekeden sonra ama bu leke geceleyin ilişkiden sonra geldi gündüzünde oldu biraz bel ağrısı regl ağrısı gibi karın ağrısı. Onu da sabah çok yattığıma bağlamıştım