nur007 Gizoliinn oy oy maşAllah benimde 4 yaşında kızım var 11 haftalık hamileyim kızım kız olacak demi anne diyor ahahahah annecim erkekte olabilir diyorum ama gelde anlat 🙈🌸😍🤭sağlıkla gelsinler
Gizoliinn nur007 Yaa size de maşallah🥰 Benim de kızım 3.5 yaşında, ben de 16+5 haftalık hamileyim🥹 Kızıma hep soruyorduk kız mı olucak bebek kardeş, erkek mi diye hep de erkek diyordu dediği gibi oldu ablasının☺️🥰
mirbusra aknrhsn 😂😂😂 ben rüyamda ki musap bebeği beklerken babasının dediği çıktı bence babalr hissediyor
mirbusra aknrhsn 😂😂😂 ama önceki oğlumda ikimizde hissettik ben kızlarımda hiç hissetmedim ama oğluma hamile kaldığım gün erkek dedim
sinemkrdnzz Kesinlikle doğru ilk hamile kaldıgım zaman erkek bebek gördüm ve erkek bebeğim olacağını öğrendimmm💖💙
zuzu_59 nur007 ben değil ama kardeşim rüyasında erkek yiğeni olacağını gördü, tam iki hafta sonra bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim 🌸
manifest Parsology doğunca kız erkek fark etmiyormuş dedinz mi yoksa kız mı olsaydı diyorsunuz hala :) oğluma hamileyim merak ettim
ipek9 manifest benim ilk çocuğum erkek 4 yaşında şuan insan iyiki diyor erkek çocuk çok vicdanlı ve anneye gerçekten düşkün oluyor 2. Ye hamileyim o da kız 🎀
manifest Parsology aaa gerçekten mii çok mutlu oldum. benim bi postuma yazmıştınz bende kız istiyordum vs dye de böyle doğurduktan sonra fikrinizin değişmesi bana da umut oldu :)))
benimsin21 nur007 Kızımda rüyamda görmüştüm kız olduğunu hatta kendisini gördüm bembeyaz tombiş bir bebek🥹Bizimki doğru çıktı