Mrvcvn Kızlar Gecen gün atletimde fark ettim çok azdı emin olamadım ama bu gün daha.fazla 5-6 damla kadar gelmiş 21+6 günlük hamileyim netten baktım normal diyo ama başına.gelen varmı kötü bı durummu ?
Tgbrl Mrvcvn Canım bende 21+1 günlüğüm bugün farkettim benimde geliyor ama endişelenecek bir şey yok netten çok araştırdım vücudumuz değişiyor ki her bünye bir değil bebişlerimiz için hazırlık gibi düşün
Mrvcvn gnc yani korkmamiz gereken bı durum yok sanırım Çarşamba doktora soyliycem zaten ya bı az önce süt içtim süt kesilmiş ama sonra fark ettim iki bardak icmistim bebeğime bi zararı olur mu sizce
gnc Mrvcvn bence olmaz zaten olsa senin vücudunda olur zararı sen de hissedersin.. süt beta su gelmesi de artık sütleniyor göğüslerimiz
Mrvcvn Yeter1254 MinikMucizem42 nette normal yazıyor kızlar insAllah sağ salim sağlıkla kucağımiza alırız evlatlarimizi
Mrvcvn Tgbrl evet bende nete baktım yorumlar kötü değil ama sanki bı keresinde burda okumuştum erken doğum belirtisidir falan diye o yüzden korktum
Tgbrl Mrvcvn Merak edip sıktırmayın o zaman erken doğum sebebi diye biliyorum tabii içinizin rahat etmesi için en iyisini doktorunuz söyler