zdebn 50 ilk şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonra 194 çıktı değer yüksek bundan sonra doktorum nasıl yol izler insülin direk başlamıyor mu yoksa diyet mi
linababy10 zdebn benimde gebelik şekerim 2 hafta diyet uyguladım fakat hep yüksekti insülin başlatı şimdi hem diyet hem insülin olarak ilerliyorum
zdebn linababy10 diyet yaparken sürekli açlık tokluk şekeri ölçtünüz değil mi birde diyetisyenle mi başladınız yoksa kadın doğum doktorunuz mu liste verdi
linababy10 zdebn evet günde 7 ölçüyorum ve biraz zor geliyordu bna ilk başta öğlen ve akşam yemek öncesi açlık 4-5 saat aç kalmamız gerekiyor Diyetisyenle başladım doktorum liste vermedi Doktor size tam olarak ne söyledi yardımcı olabilirim sana bu konuda
emelipek Umarım. Diyetinizi uygulayın, düşmezse de elinizden gelen bişey olmuyor. 5 yıl önce çok üzülmüş, çok ağlamıştım şekerim düşmediği için. Çünkü açtım ve düşmüyordu. Doktor seninle alakalı bişey değil ‘yorgan gidecek, kavga bitecek’ demişti
zdebn emelipek bende kafama taktım biraz normalde çok tatlı seven bi insan değilim kiloluda değilim nerden çıktı diye üzülüyorum sizin doğumdan sonra geçti dimi
zdebn linababy10 şimdilik doktorumla iletişime geçemedim doğumdaydı yarın dönüş yapar muhtemelen o yüzdende merak ettim nasıl bir süreç diye
emelipek Evet geçti, doğumdan sonra rahatladım. Şimdi 2. Bebeğime 15+1 hamileyim. Bunda da %30 yeniden olma ihtimali var dedi doktorum. Şimdilik keyfimiz yerinde bakalım