tali15 babyonn evet gerçekten öyle yatakta dönmek oturmak kalkmak çok zor. Gece uyku neredeyse yok. Doğum ne zaman olur diye bekliyorum Allah yardım etsin hepimize inşallah 🥹
esmanurmurat busbus222_ Allah yardımcınız olsun gerçekten herşey çok zorken bu eklenince diş başada vuruyor diş baş bel can çekişiyoruz sağlıkla alalım kucağımıza 😂🫶🏻
busbus222_ meryys evet öyle benimde kaş gün sürdü o yüzden başlayın isterseniz dedim hem iki bebek hem yıkama ütüleme vs uzun sürüyo 🤣
allyslife busbus222_ biraz hava dengesizliği, biraz alınan kilo etkisi, biraz hafta ilerlemesi ile gelen bedensel yorgunluk derken ortaya böyle bir tablo çıkıyor🫠 pilates iyi geliyor, ağrılar hafifliyor, hareket kabiliyeti artıyor. Mutlaka öneririm🫠
busbus222_ allyslife evet haklısınız ayy keşke pilates yapabilsem hem küçük çocuğum var hem de ev işi vs derken ona vaktim kalmıyor çok yoruluyorum yoksa egzersiz çok iyi gelir mutlaka
mom28_ busbus222_ evet o haftalarda aşırı halsizlik oluyor 32 ye kadar sürdü benimde sıcak çok etkiliyor bide bol su iç proteinli beslen bide vücut sinyal veriyor demekki Kısıtlı hareket dikkat etmen gerekiyor bende akşamları yürüyüşe çıkıyordum bide gittim açılma olmuş biz sezeryan olacaz erkenden açıldım sizde kontrolünüze göre yürüyüş hareket karar verin
busbus222_ mom28_ yaa inşallah vaktinde doğarlar aslında hamilelikte hareket iyi ama ikizgebelikte ekstra dikkat etmemiz gerekiyor benim ebemde çok hareket halinde olma dedi . Sizde dikkat edin benim doktorum normal doğum diyo ama yine de belli olmaz bu pazartesi gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım bu ay hareketli geçti benim için diş çekimi dolgu vs oldu
allyslife busbus222_ küçük çocuk da egzersiz sayılsın ya🫠 Allah kolaylık versin, yardımcın olsun inşaallah🥹
mom28_ busbus222_ doktorunuzun normal desteklemeside güzel bizimki baştan beri sezeryan diyor ikizde her doktor normale yanaşmıyor ama sen kontrolde sor yürüyüş hareket konusunu bide normal bile olsa senin haftan erken Allah korusun şimdiden ağır hareket ayakta fazla durma ikizler erken dönüyor baş aşağı ve rahim iki bebegi zor tartıyor açılıyor bide baskı olunca kendini iyi hissediyorum diye gevşek durma bak benim 32 haftada açılma sancı başladı sadece WC ye kalk klozete otur ve bol su iç dedi ciğer geliştirici ekstra haplar stres evde mahkum oldum
ayaznannesi busbus222_ iyi günlerin canım 30 dan sonra bu iki haftadır benim sancılarım var sürekli hastanedeyim çok dikkat et canım perişan olmusum
busbus222_ mom28_ çok geçmiş olsun bebeklerim zaten başından beri baş geliş ikiside ve bebeklerimin ikiside çok aşağıda biri doğum kanalına girmek üzere erken doğum riskinden dolayı geçen ay yatışımı vereceklerdi evde dinlenmeye çevirdik çok şükür yine de dikkat etmek lazım dediğiniz gibi çok geçmiş olsun vaktinde gelsinler inşallah 🤲🤲
naranta busbus222_ askim ben bir tanesiyle 30dan sonra asiri agirlastim hareketsizlestim sende iki tane var cokkkkkk normal🫠
muhtesem3 Her gebelik kendine özgü bende ikizlere hamileyim 30. Haftada çalışıyorum şükür çok ağırlaşmadım bence bünyesel biraz
busbus222_ muhtesem3 Olabilir bende evin içinde çok hareketliyim 2 yaşında oğlumda var ama bu hafta bariz hareketler kısıtlandı sizde dikkat edin
zeyzeynur busbus222_ aynısı yaşanıyor tek gebelik 30 oldum bende bak bugün mutfak toplamak yemek dışında ev işi yapmadım ama belim koptu resmen sürekli bel ağrısı yaşıyorum hemen yoruluyorum hemen de acıkıyorum elim ayağım titriyo ya. Şimdi böyleysem ileri haftaları düşünemiyorum şuan😭
busbus222_ zeyzeynur çok geçmiş olsun dikkat edin sizde tekte olsa bünyesel olarak çöküyo insan Allah yardımcımız olsun
ayaznannesi busbus222_ kız vla durmuyor keşke duraydi sürekli bel ve adet sancısı çekiyorum açıklık yok ama nsteden sancı çıkıyor ayın 24 üne kadar dayansaydim belki 34. Falan olurdum bebekler kilolarını tamamlardi