busbus222_ Kızlar ikizlerimle 29+2 oldum ve aşırı ağırlaştım birden ya sizde de böyle oldu mu yerimden kalkamıyorum, oturamıyorum ,uzansam nefes alamıyorum , ayakta dursam hemen yoluyorum.😂😂 neden böyle oldum acaba sizde durumlar nasıl ???
esmanurmurat busbus222_ yaa sorma aynı hastadayız sırt ağrısı beni mahvediyor dilime vurmuş dişim ağrıyınca sırtımı sırtım ağrıyınca sırtımı başım ağrıyınca ikisini unutuyorum her acı bir öncekini aratıyor bacımmm 😂
busbus222_ meryys sanki bir anda oldu benimde hafiften zorlanıyordum da artık hareketlerim tam kısıtlandı gibi Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
babyonn tali15 28den sonra 2. Trimester mutluluğunu geride bıraktım hafiften kendimi yorgun hissetmeye mide yanmaları geldi ben onları dert sanıyormuşum 34le birlikte gece dönerken belim çatırdamaya başladı karnım gepgergin oldu bebek baskı yapıyor buralar daha fenaymış 37 38lere gelebilirsem hayal edemiyorum
busbus222_ tali15 amin inşallah öyle tabi bebeklerim normalde aşağıdalar benim ama sanki bu hafta yukarı çıkmışlar böyle bişey olabilir mi acaba 😂
tali15 busbus222_ ay hiç bilmiyorum siz daha yukarıda mı hissediyorsunuz. Belki duruş şekilleriyle alakalıdır
busbus222_ tali15 evet bi kaç gündür özellikle de bu gün sanki daha yukarıdalar göğüs kafesinin tam ortasında bişeyleri ayakları mı ne artık var gibi 🤭🤭
tali15 busbus222_ duruşlarıyla alakalı olabilir. O haftalarda bende tam göğüs kafesimin altında hissediyordum hatta içten acıyodu. Ama şimdi artık baya aşağı indiler🥹🫠
tali15 busbus222_ doktorunuz doğum için bişey diyor mu peki. Benim de ikisi baş geliş sancı,su gelişi bekliyorum
busbus222_ tali15 evet ilk doğumumdan kaynaklı normal yapabilirsin diyo ama ben korkuyorum riskli diye
tali15 busbus222_ bende korkuyorum sezeryan istiyorum ama benim ilk doğumum olacak inşallah o yüzden ne olur nasıl ilerler bilemiyorum. Hangi hastaneye gidiyorsunuz
busbus222_ tali15 hayırlısı olsun inşallah normal doğum güzel ama ikiz olunca insan biraz düşünüyor ben urfadayım özel şanmed hastanesine gidiyorum
busbus222_ tali15 amin inşallah bu günde hastane çantasını hazırladım bi kenarda dursun bi kaç eksiği var onları da koycam yarın öbür gün sizin hazır mı