Nzisty ikiz_annesiii gayet hareketli bir bebek her an ayağı çıkacak diyordum sonradan bi kesildi çok az suan
Nzisty arya2121 özel de 6 aya kadar kız dediler geçen bittim devlet erkek olabilir dedi çok zır durumdayım bişi alamıyorum bu konu yüzünden
arya2121 Nzisty ayy evet insan ikilemde kalıyor özel ultrasonlari daha iyi degilmi ya kaç haftalık kız kaç haftalık erkek dendi tam olarak
Nzisty arya2121 11 haftadan beri özel de kız denildi doktorum yurtdışında diye mecbur devlete gittim 24 haftada bana erkek dedi ama önündeki kordon da olabilir dedi ben detaylıya girmedim emin olmak için beni detaylıya sevk ettiler 2 hafta sonra
Nzisty arya2121 ya tabiki bacım özel cihazı daha iyi bide doktor hep bebeğin bacak arasını gösterdi bize düzdü yani 24 haftada mı erkek çıkıntısı oldu bebekte
arya2121 Nzisty valla herşey olabilir Allah’ın mucizeleri bitmez sende gormussun düz olduğunu bacak arasını gördüğün zaman kaç haftalık ti
Nzisty arya2121 Aşko suan 25+3 üm 25 Eylül de detaylı usg var o zaman net olacak daha bişi bile alamadım bebeğe ya
arya2121 Nzisty aramizda Nzisty aramızda dört gün var benimde kız benztmesi yaptılar21 haftalıken daha da gitmedim hastaneye
ikiz_annesiii basakdeniz_ hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah merak etme bir bakacaksın 100 günde bitmiş inşallah kazasız belasız hepimiz için çok güzel zaman geçer yavrularımızı sağlıkla selametle alırız kucağımıza🌸