ikiz_annesiii Sevgili anneler bu günleri görcemi ummuyordum çok şükür ki ikili rakamı gördüm ve geri sayım başladı artık Uygulamaya göre 99 ama benim sezeryan doğum olduğu için en geç 10 Aralık a kadar giderim ya sizin peki şafak kaç
yildizbebe ikiz_annesiii niye sezeryan dediler acaba ilk gebeliğin hangi durumlarda diyorlar bilmiyorum da merak ettiğim için sordum
ikiz_annesiii yildizbebe benim ilk gebeliğim ikizdi diye sezeryandı Buda ikinci gebeliğim bu da sezeryan olck hayırlısıyla
Nzisty ikiz_annesiii maşallah Allah sana da bana da tüm gebelere de hayırlı kapılar açsın hepimizi bir sancı ile kurtarsın inşallah gebelik nasıl geçiyor ? Bebiş hareketleri vs
harika3838 ikiz_annesiii merhaba bizimde tahmini doğum tarihi 31 Aralık gözüküyor, inşallah Ocak ı bekler diyoruz ☺️ daha doğum şekli vs hiçbir şey belli değil ilk doğum olacak inşallah, hayırla sağlıkla kavuşalım bebişlere 🥰
ikiz_annesiii harika3838 yaaa bence 31 Aralık olmasın ya bi gün için bi yıl ziyan olacakmış gibi benim ilk çocuklarım 15 Ocak ama bu bebeğim aralık başinda ve benim en sevmediğim aylarda Kasım aralık son aylar oldu mu bi yıl olmş gibi geliyor bna sağlıklı olsunlarda bebişler gerisi mühim değil ama siz dişinizi sıksanz 1 Ocak olsn doğum günü 🌸