Kızlaaar merhaba çok garip bir şey yaşadım size de anlatmak istedim şuan 8+3 hamileyim geçen hafta kalp atışı duyamadık bu hafta da duyamadık sonra doktorum beni radyoloji bölümüne yönlendirdi orada tekrar ultrasona girdim fakat kalp atışı yoktu doktorumla görüştüm bugün bana sağlıksız bir gebelik olduğunu pazartesi kürt alacağını söyledi ben de emin olmak için tekrar bir hekim görüşü almak istedim özel hastaneye gittim orada da doktor ilk önce sağlıksız bir gebelik dedi ultrason görüntülerinden sonrasında Vajinal ultrasonla bakarken tekrar sekiz haftaya göre sağlıksız bir gebelik olduğunu söyledi ve kalp atışı olmadığını söyledi sohbet esnasında bir anda gözlerinin içi büyüdü bu ne ya dedi kendi de şok oldu çünkü bir yanda bir kalp atışı gördü hem benim kalp atışımı kontrol etti hem de ddiğerini o kadar garip bir durum ki ne doktor dedi biz beklemiyorduk burada küçük bir bebek var ve kalbi atıyor dedi ya haftasıyla uyumlu değil dedi ya da sağlıksız bir gebelik yine de tam kesin konuşmadı ama bebeğin ölü değil dedi çok şaşkınım böyle bir durum yaşayan var mı