busrayilmaaz Cerrahpaşa da yakın zamanda detaylı ultrason yaptıran var mı acaba kadın doktor önceliğim Ayşegül hanımı okudum birkaç postta ama gidenlerin tecrübelerini duymak isterim 🌸
yaseminas busrayilmaaz ben 13 haftamda gittim canım 2 Li test için bebeğe detaylıca güzelce baktı ben çok memnun kaldım g blokta kendisi
senaok busrayilmaaz 21. Haftamda cerrahpaşada ebru davutoğluna gittik 3500₺ ödedik. Herkes sert mizaçlı bir dr olduğunu söyledi evet öyle ama çok detaylı şekilde inceliyor işini yapıyor muayne bittikten sonrada o sert mizacı kalktı yani ben memnun kaldım bu dr da düşünebilirsin
Yagizmomm yaseminas ikili tarama testi için gideceğim o şekilde de ücretli mi acaba benim doktorumda öğretim üyesi 🌸
yaseminas Yagizmomm öğretim üyesi ise evet bende ikili test için gitmiştim akan vermek için ayrı ücret ödemiyorsunuz
Yagizmomm yaseminas anladım çok teşekkür ederim bilmiyordum ben randevum vardı iptal edeyim o zaman 🌸
ogretmenanneeeeee senaok nasıl randevu aldınız poliklinik bölümünden mi öğretim üyesi muayenesi bölümünden mi