Hazinem Bego2535 korkmayın agrı sancı çekmeden doğum yapıyorsunuz bnm 20 gün oldu gözümde çok büyütmüştüm hiç de öyle değilmiş
Hazinem Irmakdkm ewt belden olunca yavaş yavaş hissediyosun ve Bn korkuydm çok ağrım olur diye korktuğum gibi olmadı şükür şuan gayet iyim
Sevim010 Hazinem bende yarın giricem sabah Bu saat oldu hala uyuyamadım spinal istiyorum bende ama bunu doktor mu belirler yoksa ben istesem olur mu
MuhammedTalha03 Hazinem canim merhaba yazmistim sana ben de sandiklidayim yeni dr gelmiş devlet Hast öyle olunca ben de devlete geçtim:) biraz doğum sürecinden bahseder misin nasil oldu ? Bir de kuvez var mi burada acil durumlarda nasil oluyor bilgin var mi
Hazinem Sevim010 devlet hastenesinde ciddi bir sorun yoksa yapıyorlar ama özelse belki istediğin için olur Bnde doğuma gideceğim gün uyuyamamıştım heyecandan resmen tuvalet bekledim 😃
Hhhzzzlll3545 Sevim010 bde sabh 8de giriyorm spinal szryn dgmaa uyuyamadim😊 isteyenilirsin bi sknti yoksa kabul eder
Kuzucuk07 Hazinem doktor 3nde yatış yaptırdı bide zorlanıyorum hep yerimi yadırgarım zaten yine öyle oldu 😖 evimde olsam daha rahat ederdim 🤦🏻♀️
Kuzucuk07 Hhhzzzlll3545 mrb bende sabah 8de spinal sezeryan olcam Allah’ım uykum gelmiyor aslında uyumam lazm ama😅
Hhhzzzlll3545 Baby_girl ayy Allah yardimcimiz olsunn insallah valla ne zormus bu saatler gecmiyo ya aglamak geliyo bi tuhafff heycan 🙈
Hhhzzzlll3545 Baby_girl evett yaa simdi yasak olunca insan daha bi istiyo biseyler yiyip icmekk 😀nasil olcak acepp😀
Hhhzzzlll3545 Kuzucuk07 yaa sormaa yattim yataga amaaa uyumak ne mumkunn aglama tuttukalbim agzimda atyo habire don dolas uyu diyorum kendime yarin uyuyamican guc lazim ama yokk 🙄napalim artkkk 😀
Kuzucuk07 Baby_girl aynen uyuyamayan ama uyuması lazm olan anne😂😂😂 maroton başlıcak yarın 😅 bizi neler bekliyor diye düşünceden kendimi alamıyorum 😅
Kuzucuk07 Baby_girl erken alıcam dedi serum taktılar yeni bitti 8buçukta ameliyathanede hazır olmam lazmmşşşş😅 korku heyecan değişik duygular