ylz__ Selam kızlar ikinci gebeliğim ilkinde 2 doz yaptırdım bunda birinci oldum ama ikinciyi istemiyorum sizce yapılmalı mı
snltgc ylz__ 17. Haftada ilk dozu yaptırdım, ebe 24. Haftada ikinci dozu yapalım demişti ama benim de ikinci gebelik olduğu için doktoruma sordum gerek var mı ikinci doza diye mutlaka yaptır, ilkinin üzerinden uzun zaman geçmiş dedi.
cereniskin 2 dozuda yaptırdım hiçbir zararı olmadı. Siz neden istemiyorsunuz bilmiyorum ama ben karşıma çıkan videolar yüzünden ön yargılı davrandım fakat düşününce devlet doğurganlık isterken tehlikeli bişey olsa bunu yaptırmamızı istemezdi
ylz__ cereniskin yok zararından değil zaten ama gereksiz ilaç almak gibi geliyor bana bir doz yeterli gibi
pamuksekeer ylz__ tabi ama siz yine doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın o da zaten belki 2. Ye gerek görmez
pamuksekeer ylz__ ebe bana da demişti önümüzdeki ay gel 2. Yi yapalım diye asm doktorum gerek yok dedi ebeye bakmayın siz onlar herkese 2 doz olarak düşünüyorlar
ylz__ pamuksekeer aynen kontrolüm var zaten pazartesi ebede Salı gel demişti doktor gerek yok derse hiç gitmem ebe gel illa şeker yüklemeside yapacağım dedi
niinil1 pamuksekeer ben iki ayrı hemşireye de özellikle sordum toplamda 5 tozu tamamlamadıysan 2 doz yapıyorlar
ylz__ seloanne şeker yüklemeside istemiyorum inşallah illa yap demez doktor özellerde sana bırakıyorda devlet geçen gebeliğimde illa yap dedi diye yaptım
niinil1 ylz__ ben ilk bebeğimde yaptırdım bebek önden gidiyordu iriydi diye ama bu bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu olduğu için aynı doktorum gerek yok dedi aç tok kan şekeri falan verdim
seloanne ylz__ özele gidiyorum ben, şeker yuklemeside yapmadik, ama bir haftalık aclik tokluk ölcüm o şekilde gerekli olup olmadigi sonucuyla ilerledi direk isteğe bağlı olmadı