vesl Kızlar grip oldum nane limon içsem bebek için zararliiımı acaba içen varmı acaba ya 26 haftalık hamileyim
mamymir vesl içme aşkım :/ bende olacak gibiyim bol soğan sarımsak tüket ki o da benim midemi yakıyo şu zamanlarda 25 haftalığım burnum hep tıkalı 5 aydır 😄 ben bişi anlamadım
vesl mamymir ay valahı bende öyleyım Cnm ya normalde grip aşısı vurmuştum hamile kalmadan önce ağır atlatmıyorum ama gözlerime ve başıma vuruyor bır bardak bıle içsem zararlımı dıye sormak ıstedım hamılelıkte çok zararlı dıye okudum
mamymir vesl salatalara limon sık ama nane ne bileyim içmesen daha iyi bol sopan sarımsak mercimek çorbası yap içini doldur 😄 geçmiş olsun
vesl mamymir tamam Cnm Tesekur ederım soğanla sarımsak bende tüketemem Cnm ga Şen’ın gibi mıdem bulanır çorba yaptım Cnm içtim 🙂
vesl sum_doa yok bir bardak içmek istedim ama çok zararlı dıyorlar nane ondan korktum sizlerede danışmak ıstedım
mamymir vesl kelle paça çorbası öneririm bak içine sarımsak ve sirke bol koyuyırşat ben geçen öyle toparladım istemeden de olsa içirdi eşim terledim sonra iyi oldum