berfin0808 Merhaba pcosum. Yasmin kullanıyordum 4 ağustosta regl gördüm ardından yasmini bıraktım. 5 eylülde kahverengi akıntım vardı test yaptım beta hcg 31 çıktı. 7 eylülde 45. Doktor burda ne olduğunu bilemeyiz diye progestan fitil verdi. 11 eylülde tekrar test yaptım 117 çıktı. Progestanı bıraktı. Sağ kasığımda ağrı var dış gebelik ya da kimyasal olabilir mi sizce böyle düzensiz artışı olan oldu mu
momsibel berfin0808 yavaş ama yukarı yönlü artışın var şimdiye kadar. Bende geçen ay bu korkuyu yaşadım solda olmuştu tutunma sol kasığım ama daha çok leğen kemigine yakın olarak ağrım oluyordu. Gördüğüm kadarıyla dış gebelikte beta bir yükselip bir düşüyor şeklinde oluyordu. Benimde hep yukarı yönlü yavaş arttı en son 83 ten 89 olunca ilaçlarımı bıraktım 1 buçuk hafta sonra kanamam başladı. Bana progesteron bakmıştı oda yüksek olunca dış gebelik riskini eledi doktorum sonuç kimyasal düşük oldu.
Gzde_defne berfin0808 bikaç kere daha aynı verde kan ver canm .Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
beyazmucize berfin0808 Kuzum kimyasal gebelik bu dış gebelik değil olsa artışı yüksek olurdu ama yavaş artmış iki katı artması lazımken artmamış benimde ilk 23 sonra 78 sonra 29 ile sonlandı senin kesin kimyasal dış gebelik olsa artış böyle olmaaaz düzenli olur kese görünenmez
berfin0808 momsibel keşke tamamiyle sağlıklı bir gebelik olsa ama dış gebeliktense keşke kimyasal olsa. Çok teşekkür ederim dönüşün için
berfin0808 İlk değerim farklı bir özel hastanedeydi. Daha önce hiç hamilelik geçmişim olmadı. Doktor erkek bir doktordu önce yüzüme baktı tebrikler hamilesin dedi sonra da gülerek ama düşük yapıyosun dedi toplam 1 dk içinde beni gönderdi. İçim rahat etmeyince farklı bir hastaneye gittim iki gün sonra. sonuçlara ordan devam ediyorum. Pazartesi günü tekrar gideceğim.. ne kadar zor süreçlermiş
beyazmucize berfin0808 Ben ilk kimyasal yaşadım 2 ay sonra hamile kaldım kimyasalın hemen arkası bebek oluveriyot ovulasyon testi al sen yine
momof2girl berfin0808 benim boylr az artisla subat ayinda bir dusugum oldu gelismedi bebek 8. Hafta dusuk yaptim.Gecen haftada dis gebelik gecirip ameliyat oldum onda da artiyordu yani bir artip bir azalma olmuyor bazen.En buyuk belirtim sag kasikta tek noktada surekli agrim oldu ona dikkat edersiniz ama bu haftada zor anlasiliyor siz yine duzenli kan verip vajinal ultrasonla keseyi gormeye bakin :) umarim gonlunuzce olur
berfin0808 Bugün tekrardan yani iki gün sonra yeniden betaya baktırdık. 117den 45,5a düşmüş. Kan sulandırıcı insülin direnci için ilaç, b12 vitamini ve folik asite başladı. Regl kendilinden değer sıfırlanınca mı geliyor