sevilayyergn nrannn ben çıkıntıyı göremedim ama durusu kafa yapısı erkek gibi geldi bana keseside ben erkek diyorum
nrannn sevilayyergn durun ekran atayım . Doktor Emın olmamakla beraber kız dedi .,detaylıyı Bekliyorum detaylı da mutlaka sor dedi bence doktor da emin olamadı çünkü göbek bölgem yağlı ondan dolayı çok fazla net göremediği düşünüyorum
sevilayyergn nrannn 12. Haftada yanılma çok olur nrannn bence yok buradaki çıkıntıdan belli olmaz bacak arasından belli olur bana erkek gibi geldi benımde aynı böyle görüntüm benimki erkek çok benziyor
nrannn sevilayyergn bakın son yukledıgım resımde bebek bacak aras acık . O yuvarlar çıkıntı pupu olabılır
sevilayyergn nrannn siz erkek mi istiyorsunuz? Kız mı sağlıkla gelsin öncelikle 🌸 deneyeyim yüklemeyi olursa atayım size
nrannn cicek63 🤣🤣🤣 bak yuvarlak ıcıne aldım orda pıpı gibi bşrsey var . Bacak arası açık dıjkatoı bak . Elımde sadece o foto var onu atmak zorunda kaldım 🤣🤣
nrannn cicek63 bilmıyorum ya çok heveslenmiştim oysaki .. hayırlısı artık . Bakalım detaylıda ne dıcek
cicek63 nrannn ama zaten haftan çok küçükmüs yani yanılma çok çok yüksektir bu haftalarda en iyisi detaylıyı bekle aşkım
cicek63 nrannn kız daha küçük bebiş gönlünden geçen olsun inşallah insan iki meyveyi de tatmak istiyor gerçekten benim de bir kızım var şuan hamileyim birde oğlum olsun istiyorum hayırlısı ile inşallah 28 +6 haftalıgim bende 🥲