12345ddd Kızlar 36 haftalık hamileyim yürürken yada yatarken yatakta dönerken bacak aralarım çok açıyor sizde de var mı böyle bir durum kemik ağrısı gibi
sudee13 12345ddd afedersiniz tam iç çamaşırınızın yanımı benim bacağıma pıhtı attıda hem basamadım hem yataktan kalkamadım bacağım şişti kasıktan pıhtı attı
Gokce_27_ 12345ddd bende de aşırı derecede oluyor sanki kemiklerim birbirine girip çıkıyor gibi hissediyordum canım yanıyordu doktoruma gittiğimde kalsiyum magnezyum eksikliğinden dolayı dedi ilaç yazdı onu kullandım azda olsa geçti
kalbimdekiminik 12345ddd ayyy çok fena hem de bazen döndüğümde çıt diye ses de çıkıyor sanıyorum ki yerinden çıktı 😂😂çok fena bir şey
12345ddd sudee13 evet iki bacağımın özel bölgeyle olan ara yerleri bacak hareketlerimde beni çok zorluyor
Admsarzu Magnezyum bıraktınız mı🥲 magnezyum biraz da olsa hafifletiyor o ağrıyı ama bu haftalarda bırakılıyordu. Malesef çözümü yok bebek baskı yapıyor doğumdan sonra rahatlayacaksınız ❤️ geçmiş olsun
minnakannesi123 12345ddd bende 36 haftalık gebeyim dün akşam ağrıdan ağladım acaba bende tekmi diye sorguluyordum çok zor ama sezeryan olucm ben aşırı baskı var birde acaba kanala mı inmiş onu nasıl anlarım