happy44 Kızlar bir şey soracağım vücut bazen gebeliği tehlike görüp savunma sistemi gebeliğe saldırıyormuş, böyle bir şey yaşayan bilen var mı? 3 kez gebelik kaybı yaşadım biri de skar gebelikti
momsibel happy44 benimde 2 kaybım var doktorum bağışıklıktan şüpheli bu kez ona göre tedavi uygulayacak inşallah işe yarar.
Sevila59 happy44 3 kere yaşadım canım maalesef. Hep 6 veya 7. Haftalarda gelişim duruyordu beta düzensiz oluyordu tüp bebeğe başladım doktor ilaçlarımı düzenledi vücut gebeliği atmasın diye şükür şimdi 10 haftalık oldum
kralicetin happy44 evet annemde vardı kuzum. Her 4 gebelikten 3 ünü sonlandırıyormuş. Benden önce 3 gebeliği düşük olmuş. Ben doğmuşum benden sonra 3 gebelik daha düşük oldu ve kardeşim doğdu
momsibel happy44 bunun için sana bir tedavi protokolü ayarladı mı. Bana prograf verecekmiş adet olunca baslicam. Bir de bu sefer beyaz serum taktırmak istiyorum yumurtlama olduktan hemen sonra bunu daha konuşmadım doktorumla sana serumdan bahsetti mi
happy44 momsibel en sonki düşükten 8 ay sonra şimdi yeniden hamileyim ve kahverengi leke geliyor bunun için ilaçlar verdi
happy44 momsibel amiiin inşallah 4. Gebelik bu inşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağıma alırım, darısı sana tüm isteyenlere olsun❤️
Sevila59 happy44 canım doktorunla konuş belki ona göre tedavi verir pıhtılaşma testi felan yaptırdın mı inşallah bu sağlıklı ilerler❣️
happy44 Sevila59 pıhtılaşma olmadığını düşünüyor doktorlar tedavi başladı bağışıklık için inaşllah bu kez sağlıkla kavuşurum
helinnozer happy44 pıhtılaşma olmadığını düşünüyor demişsin peki bunun için genetik test yapıldı mı yapılmadıysa varsayımlarla gitme çünkü birebir aynı şeyleri yaşadım benimde 7 haftalıga gelince bebeğin aniden kalp atışı duruyordu bütün testleri yaptırdım neredeyse ve böyle bu durumun varsa Lupus testi talep et benimde haberim yoktu bu testten özeldeki doktor yönlendirmese haberim olmuycaktı şükür ki lupus testim temiz çıktı.ikinci düşüğümdeki doktor kafasına göre aynı sana söylenilen gibi bağışıklıkta sorun oldugunu düşünüyorum diyip kafamı karıştırmıştı ama sorsan bi test yaptı mı bunu kesinleştirmek için hayır yani varsayımlarla konusuyorsa şutla bacım o doktordan bi hayır gelmez gelirsede şanslısın🤷♀️